I skuggan av Confederations Cup så spelas det även ett U-20 VM i Turkiet. En av förhandsfavoriterna är Spanien och man hade heller inga större problem i öppningsmatchen av detta VM. Med den anfallsduo man har så känns det här spelet väldigt bra.

  • Match: Spanien U20 – Ghana U20
  • Spel: Spanien över 2,5 mål
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Spanien skördar stora framgångar på landslagsnivå just nu med ett U21-guld i EM nyligen och en semifinal av Confederations Cup som pågår. Även i U20-VM förväntas man gå väldigt långt och efter öppningsmatchen mot USA finns det inga skäl att tro annat. Man tog en stabil 4-1 seger och det finns framförallt offensiva spelare i det här laget som håller en väldigt hög nivå. Jesé Rodriguez från Real Madrid B och Gerard Deulofeu från Barcelona B är två spelare som med all säkerhet är två framtida stjärnor, man dominerade faktiskt segundan föregående säsong. Med dessa två i offensiv väg kan vi vara säkra på att det här spanska laget kommer skapa en hel del chanser framåt, man stod även för två mål vardera mot USA. Sedan ska man inte glömma bort Paco Alcacer som tillhör Valencia men varit utlånad till Getafe under säsongen. Ett stort framtidslöfte och en spelare som håller väldigt hög nivå i den här turneringen.

gerardjesespain

Ghana har jag i ärlighetens namn inte särskilt stor koll på och jag känner inte heller till särskilt många spelare när jag går igenom truppen man tagit ut till detta VM. Men jag såg lite från öppningsmatchen mot Frankrike och man hade inget försvarsarbete som imponerar särskilt mycket där. Frankrike kunde vinna relativt enkelt (3-1) utan att spela någon bättre fotboll och då ska vi komma ihåg att Spanien ska vara ett snäpp bättre än fransmännen. Frankrike hade sammanlagt 20 avslut mot mål i den matchen och det hade man utan att som sagt imponera i spelet. Jag tror därför att Ghana kommer få det otroligt tufft mot Spanien.


Det troliga är att Spanien och Frankrike gör upp om segern i grupp A och då kan det vara viktigt att ta med sig en bra målskillnad. Med de offensiva spelarna som Spanien har är jag inte bara övertygad om att man kommer vinna den här matchen, utan jag tror även att man kommer göra en hel del mål. Minst tre mål borde spanjorerna göra och insatsen blir strax över medel.

Blir även lite raggarspel på Spanien i den här matchen:

Spanien över 3,5 mål – 3,25 @ bet365 – 1/10 units

Spanien över 4,5 mål – 6,50 @ bet365 – 0,5/10 units

Spanien över 5,5 mål – 15,00 @ bet365 – 0,25/10 units

/e@sy