Väldigt intressant match i dagens U20-VM där förhandsfavoriterna Spanien och Frankrike drabbar samman. Två lag som inte imponerat allt för mycket hittills men jag tror att detta kan bli en sevärd match med många chanser åt bägge håll.

  • Match: Spanien U20 – Frankrike U20
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Spanien är favoriter till att ta hem VM-guldet och man har också inlett turneringen på bästa vis med två raka segrar, man började med att slå USA (4-1) för att sedan besegra Ghana (1-0). Offensivt har man en hel del kvalité och jag är absolut inte oroliga över att man ska gå mållösa i den här matchen, men defensivt tycker jag inte man sett särskilt stabila ut trots endast ett insläppt mål. Det här laget är lite olikt andra spanska landslag då man inte alls är lika bollskickliga och därmed också släpper till mycket fler chanser, nu ställs man mot sin svåraste motståndare och då tror jag inte man lyckas hålla någon nolla. Spanien är redan klara för fortsatt spel och det räcker med ett oavgjort resultat här för att man ska vinna gruppen och få ett enklare motstånd framöver.

Inga avbräck hos spanjorerna vad jag kunnat läsa mig till.

spainjese

Frankrike har ett kanonlag på plats och många tror att det här laget kommer gå väldigt långt i turneringen, men då får man nog lyfta sig ett par snäpp i spelet. Precis som hos Spanien tycker jag att det här laget är som bäst i offensiven och har det lite tunnare bakåt i planen. Man har skapat otroligt många chanser i sina två matcher mot Ghana (3-1) samt USA (1-1), men samtidigt har man även släppt till en hel del bakåt i dessa matcher. Frankrike måste ta minst en poäng för att säkra fortsatt spel då USA kan gå om fransmännen om man slår Ghana med ett antal bollar. Då jag inte tror Spanien går mållösa måste därför Frankrike göra minst ett mål i den här matchen, något jag tror att man fixar med de offensiva spelare man har.

Ett litet tungt avbräck för fransmännen är kapten Pogba som är avstängd i den här matchen.


Det känns som det här kan bli en väldigt öppen match och då tycker jag att det här spelet verkligen känns gjutet. Dessa lag möttes i U19-EM förra året och då slutade matchen 3-3. Båda lagen gör mål finns till 1,66 hos bet365 och det får sig 7/10 units.

Testar även över 2,5 mål i matchen till 1,95 @ bet365 – 3/10 units

/e@sy