Sveriges grupp får vi se ett möte mellan två konkurrenter nämligen Spanien och TysklandSpanien har visat att man har med guldstriden att göra och med en intränad trupp lär detta sluta bra medan Tyskland saknar ett par spelare och på förhand ser man lite bleka ut. Spanien är favoriter till att ta hem denna grupp som verkligen inte är den lättaste, men för ett sådant här gäng lär det blir relativt enkelt. Det är inget snack om att man ska visa upp ett gott intryck i inledningen och jag spikar in handikappslinan. Häng med!

  • Match: Spanien – Tyskland
  • Spel: Spanien -4,5
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18.30

Börjar vi med Tyskland så saknar man sina två bästa kantspelare, som dessutom är två av världens bästa kanter, Gensheimer samt Groetzki. Inte nog med det så saknas även Paul Drox som gjorde det riktigt bra nere i Qatar under världsmästerskapet och skadebekymren lär kosta mycket för detta landslag. Man hamnade i en svår grupp med Sverige, Slovenien samt Spanien och först ut är Spanien. Även med alla dessa spelare i truppen så får man det oerhört svårt, och utan lär det bli en plätt enkel seger för SpanienAvslag!

På andra sidan står Spanien som jag vill berömma. I fyrnationsturneringen innan detta mästerskap slog man samtliga landslag i form av Sverige, Polen och Brasilien. Man visade upp en rejäl styrka bakåt med Sterbik i mål, som bara stänger när han vill, och framåt tuffade man på med sina tunga niometersspelare i form av Macheda, Canellas etc. Denna grupp ska man klara relativt enkelt om ni frågar mig och som vanligt vill man alltid starta ett mästerskap på bästa sätt. Jag tror på kross mot Tyskland och lirar en handikappslina!

Jag tror som sagt på Spanien och har även lirat andra spel där de är involverade. Man ska slå ett skadebekymrat Tyskland och jag lirar en handikappslina på -4,5 till en insats på strax över medel!