Kvällsmatchen är nog den matchen där man på förhand redan till 99% kan pricka rätt vilket lag som kommer gå segrande då Spanien ställs mot TurkietSpanien har inte några direkta förändringar i sitt sätt att spela och man dominerar oftast matcherna med ett högt bollinehav och en stark teknisk fotboll. På andra sidan står Turkiet som jag inte kunde känna igen senast när man ställdes mot Kroatien och det såg oerhört blekt ut. Spanien är storfavoriter och det med all rätta, jag tänker inte krångla till det och tar ställning. Häng med!

  • Match: Spanien – Turkiet
  • Spel: Spanien att vinna och hålla nollan
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 21.00

spanien

Börjar vi med Turkiet så var man verkligen bleka i inledningen av detta EM och man såg rädda ut för Kroatien som dominerade matcher från start till slut. Defensivt såg man sårbara ut på många olika sätt, via instick men framförallt i luftspelet. Offensivt såg det ganska dött ut och kreativiteten saknades när det bjöds på lägen. Spanien är ett lag som lär ta sig igenom detta Turkiet och jag förväntar mig att man släpper in minst 2 mål, frågan är då ifall man kan svara upp detta med något framåt? Som det såg ut senast, och lär se ut även idag, så är svaret nej och det förvånar mig ifall man ens kan bjuda upp till något framåt. Med detta sagt hittar jag ett riktigt bra lir!

Spanien kommer till detta mästerskap med spelare som gjort fantastiska säsonger och jag tror man kommer ta sig långt. Självförtroendet i sitt sätt att spela är på topp och i dagens möte kommer man fortsätta att dominera och skapa målchans efter målchans då man ställs mot ett i princip likadant motstånd som senast. Mot Tjeckien kunde skärpan vara betydligt vassare och då hade man vunnit med mer. Jag förväntar mig att man tar fram kylan idag och då blir det att åka av!

Så vad blir mitt lir? Spanien är jag övertygad om kommer att hålla i bollen och dominera tillställningen från första minut till sista. Turkiet visade absolut ingenting framåt mot Kroatien och med tanke på det lär man heller inte kunna näta mot ett Spanien som man knappt kommer få låna bollen från. Spanien att vinna samt hålla nollan låter som ett bra lir och jag höjer insatsen till strax under max!