Dags för EM-kval i fotboll, och regerande mästarna Spanien tar emot Tjeckien på hemmaplan. Jag har hittat ett spel som jag anser är bra, häng med!

Match: Spanien – Tjeckien
Tips: Spanien att vinna och hålla nollan
Odds. 1,80 @ Betsafe
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 2011-03-25 22:00

Motivering:

Idag blir det en kort motivering p.g.a. tidsbrist!

Jag håller Spanien som världens idag bästa fotbollslag, och det är jag inte ensam om. Man har en grym defensiv, samtidigt som mittfältet och anfallet är minst lika bra. På hemmaplan är man extremt svårslagna, och att ens släppa in mål är ovanligt.

Att man gör mål ska vara ganska självklart, men spelare som Villa, Torres, Llorente, Iniesta, och dessutom Xavi med sina lysande djupledsbollar. Att man sedan håller nollan hittade jag riktigt bra information om i en artikel, utöver det faktum att man har världens bästa defensiva spel. ”Faktum är att det spanska landslaget i fotboll aldrig har förlorat i Granada. Och målkvoten är 20 gjorda mål och endast två insläppta, som kom mot England den 25 mars 1981.” (saxat från Svenska Magasinet).

Att Tjeckien ska gå framåt känns föga troligt, jag tror att de kommer att gå in för att spela oavgjort, 0-o. Kort och gott, de har en offensiv som är långt sämre än Spaniens defensiv, och då spanjorerna är bättre på varje position så har jag väldigt svårt att tro att Tjeckien har något att hämta i afton.

God spellycka,
/Blixt