Spanien hade inga större problem i första omgången då Uruguay besegrades med 2-1 och givetvis kommer man heller inte ha några problem med Tahiti. Hur stora siffrorna blir är helt upp till spanjorerna.

  • Match: Spanien – Tahiti
  • Spel: Spanien -7,5
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Spanien hade som sagt inga problem med att slå tillbaka Uruguay i öppningsmatchen och även fast det bara blev en 2-1 vinst så dominerade man matchen fullständigt och borde vunnit med mer. Man har en otroligt tuff konkurrens i laget och det tycker jag talar för det här spelet, även fast jag känner att Spanien inte vill förnedra stackars Tahiti allt för mycket. Det är VM nästa år och det skadar inte som anfallare att göra en hel del mål i den här matchen för att visa framfötterna. Vicente Del Bosque byter troligtvis ut större delen av elvan som startade mot Uruguay, men med tanke på bredden i truppen så är det ett minst lika bra lag.

Tänkbar startelva Spanien:

Valdes, Monreal, Albiol, Martinez, Azpilicueta, Cazorla, Fabregas, Mata, Villa, Torres och Silva.

spainsoldado

Tahiti charmade många när man gjorde ett historiskt mål på Nigeria och firade som om man vunnit VM-guld. Men det stannar vid charmigt för särskilt bra fotboll spelar man inte. Nigeria vann med 6-1 men det är siffror som utan tvekan borde varit det dubbla. Nigeria kom 4 mot 1 vid ett tillfälle och det är lägen som jag inte tror att Spanien kommer bränna. Tahiti skulle kunna ställa upp i ett handbollsförsvar och kanske hålla ner siffrorna en aning, men man verkar vara sugna på att göra mål och organisationsmässigt så är det bland det värsta jag sett på en fotbollsplan.

Tänkbar startelva Tahiti:

Roche, Altamal, Ludivion, Tehau, Vallar, Simon, Atani, Bourebare, Caroine, Hue och Tehau.


Först och främst så tror jag inte att Tahiti kommer göra mål ikväll, Spanien har för bra defensiv för detta och dessutom kommer Spanien troligtvis ha en 80% bollinnehav. Det innebär att spanjorerna måste göra åtta mål framåt för att det här spelet ska sitta och det tror jag man kommer lösa utan större problem. Spanien -7,5 spelas till en medelinsats hos bet365.

/e@sy