Dags för andra omgången i grupp D där en av förhandsfavoriterna är väldigt illa ute. Spanien fick som bekant stryk mot Japan i öppningsomgången och gör nog bäst i att vinna mot Honduras här. Jag tror man fixar en seger och tvistar till spelet lite för ett bättre odds.

  • Match: Spanien – Honduras
  • Spel: Spanien vinner utan insläppt mål
  • Odds: 2,00 @ unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Spanien gjorde en riktigt blek insats i öppningsomgången mot Japan och nu krävs nästan en vinst för att drömmen om avancemang ska leva vidare. Förutom att man gjorde en slät figur senast så hamnade man även väldigt snett in i matchen. På en hörna i 34:e minuten fick Japan in sitt mål, och bara sju minuter senare så åkte Spanien på ett rött kort, som i mina ögon var väldigt tveksam. Efter utvisningen så försökte verkligen Spanien trycka på framåt och försöka få fram en kvittering, men det var närmare 2-0 Japan faktiskt.

Muniain tillbaka.

Nu möter man alltså ett Honduras som efter 2-2 i öppningsomgången har en poäng i gruppen. Men öppningsmatchen man spelade mot Marocko imponerade inte alls på mig och jag är ganska övertygad om att det är Japan och Spanien som går vidare här. Honduras är inte lika organiserade som Japan är, och då kommer man få det väldigt svårt om spanjorerna fått ordning på sitt passningsspel. Honduras fick dessutom spela med en man mer sista 20 min senast mot Marocko, men trots detta så var Marocko närmre en vinst i slutskedet.

Inigo Martinez spelar alltså inte den här matchen efter sitt röda kort senast, och detta gör nog inte allt för mycket eftersom han såg otroligt darrig ut de 41 minuter han spelade. Ett stort plus för Spanien är att lilla trollgubben Iker Muniain nu verkar helt kry och går förmodligen direkt in i startelvan.

Får man som sagt igång passningsspelet som totalt saknades senast så ska det mycket till för att Honduras ska vaska fram några större chanser i matchen.

Även här går bolagen helt isär då betsafe erbjuder 1,54 för det här spelet, samtidigt som unibet erbjuder 2,00. Jag testar det här spelet med lite under medelinsats och säger 2-0 Spanien.

/e@sy