Final i kvalet till ATP turneringen i Sao Paolo och den spelas emellan en Brasilianare vid namn Souza och en spanjor vid namn Marti!

  • Matchen : Souza v Marti
  • Speltips : Souza att vinna matchen
  • Odds : 1.72 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.00

 

Joao Souza ifrån Brasilien spelar nu final i kvalet till ATP turneringen Sao Paolo. Han har spelat väldigt bra i dom två tidigare kval matcherna som han har vunnit, vinst emot Brown och sedan emot Naso där han var totalt överlägsen men lyckades tappa ett set på något konstigt sätt. Han har en enorm första serve och gör sinnessjukt mycket ess trots att det är på grus, t ex 21 emot Naso sist och endast 13 tappna bollar i sin serve under 3 set vilket är väldigt starkt. Han kanske inte är den bästa returneraren men han är helt klart kapabel att skaka fram några breaks per match samtidigt som han knappt tappar ett break. Han spelar med ett enormt tryck i sitt spel och tar alltid tag i kommandot först.

Javier Marti ifrån Spanien har jag trott nu i något år att han ska blomma ut och ta klivet upp till ATP men han tar sig aldrig dit utan har stått still i några år nu när dom andra har klivit fram. Han har inte gjort något riktigt bra resultat på senaste och jag tror knappast att han rubbar en Souza på hemmaplan. Marti spelar med en rätt stor säkerhet i sitt spel vilket jag tror kommer passa Souza rätt bra då han kommer att trycka till och få Marti att springa hörn till hörn, sedan så brukar Marti ha några down perioder under en match och det får man absolut inte ha mot en såpass bra servare som Souza är.

Jag tror att Souza plockar detta på hemmaplan och kliver in i main draw i Sao Paolo.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba