Southampton går som tåget på hemmaplan i ligan och nu ställs man mot ett formsvagt lag. Jag kliver in hårt här, häng på!


Southampton – Peterborough
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.26 @ Unibet
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Southampton går som tåget för dagen och man har vunnit samtliga 7 hemmamatcher den här säsongen. Man har 19-4 i målskillnad på dessa 7 matcher och nu ställs man mot Peterborough som inte på något sätt är ett märkvärdigt lag. Det vore väldigt konstigt om Southampton inte vann den här matchen komfortabelt med tanke på lagets fantastiska formrad på sin hemmaplan. Man har på de 2 senaste hemmamatcherna vunnit över både ligatvåan West Ham med 1-0 och ligatrean Middlesbrough med 3-0.  Formen är som sagt extremt bra!

Peterborough imponerar inte och det är framförallt defensiven som känns skakig hos laget. 9 insläppta mål på de 3 senaste matcherna är inget som imponerar och nu ställs man mot seriens bästa hemmalag och då bör man få det tufft. Man har 2-1-4 som resultatrad på bortaplan och som ni förstår så har man ofta bekymmer när man får lämna sin hemmaplan. Nu möter man ett Southampton som visar en otroligt fin form och som spelar med ett självförtroende utöver det vanliga. Det ska bli mycket till för att Peterborough ska kunna störa Southampton här.

Southampton kommer till spel med bästa tänkbara lag.
Peterborough saknar avstängda anfallaren Tomlin. Utöver honom så har man stort frågetecken för Craig Alcock.