Hämtar ett par klart spelvärda odds ifrån The Championship denna måndagskväll. Två förväntade topplag inför säsongen men bara ett av dem levererar! In med degen!

  • Speltips: Southampton – Leicester
  • Spel: 1
  • Odds: 1,80 @Expekt
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20.45  23/1

Analys:

Southampton är ruggigt starka på hemmaplan med raden 11-1-1 och målskillnaden 30-9. Laget har siktet inställt på PL och man ligger på en 2:a plats för tillfället med 50 inspelade pinnar. Skyttekungen Lambert missar matchen pga en avstängning och det är givetvis ett avbräck. Skador på Jaidi, Seaborne och Chaplow gör att även dessa lirare inte kan medverka. Förra matchen tog med en stark bortaskalp mot Nottingham med klara 0-3. Glädjande var att båda anfallarna Prado och Connolly nätade plus att en mindre negativ trend förhoppningvis är bruten. På värvningssidan har man lånat in en spanjor Yago Falque ifrån Spurs. Hemma på St Mary´s krossar man det mesta och jag tror att Adkins manskap tar en ny 3 poängare.

Leicester har inte infriat de höga förväntningar som ställs på klubben. En 15:e plats är definitivt inte ok av Nigel Pearsons krigare. Inför denna svåra bortamatch fattas man ett koppel av spelare. King, Schlupp, Waghorn och Vassel är skadade medan försvarskuggarna Bamba och Pantsil är iväg på Afrikanska mästerskapen. Leicester har oxå värvat och knutit till sig en mittfältare vid namn Danny Drinkwater ifrån Manchester Untied. Man ser vassa ut framåt med Nugent och Beckford men ifrån mittfält och nedåt med folk borta tror jag att uppgiften blir övermäktig. The Foxes kammar noll!

Kör även ett specialspel på över 2,5 mål i matchen till 2 ggr @Expekt då jag tror på ett stort tryck ifrån hemmalaget men även att man möter kontringsstarka gäster med giftiga anfallare. Tror på mål helt klart!

Lycka till om ni ryggar!

//Coco