Båda lagen kommer från vinster i förra omgången och valet är enkelt i denna match. Häng med.

Southampton – Birmingham
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.77 5Dimes
Spelstopp: 2011-09-18 16:00

Southampton kom tillbaka efter förlusten borta mot Leicester och vann hemma senast mot Nottingham med 3-2. Endast en förlust på dom fem senaste och totalt 4-0-1. I tabellen ligger man efter sex omgångar på en tredje plats och laget har visat fina tendenser hittills. Man är hittills obesegrade hemma. Dan Seabourne saknas.

Birmingham fixade en fin 3-0 vinst hemma mot Millwall senast och Wood stod för ett tjusigt hattrick. Vinsten var något laget behövde efter ett par tveksamma insatser och stundtals var man hårt pressade i matchen men fixade vinsten till slut. Tidigare i veckan förlorade man mot Braga i Europe Leauge med 1-3 och frågan är hur mycket av den matchen som kan påverka laget idag. Frågetecken finns på Nikola Zigic, saknas för fortfarande Keith Fahey och Mutch.

Southampton är det klart hetare och bättre laget för dagen och speciellt när man spelar hemma. Trots att Birmingham vilade ett par spelare i matchen mot Braga tror jag att det kan komma att påverka laget i någon form ändå. Birmingham har hittills inte vunnit borta och jag tror inte man kommer att göra det idag heller. Southampton borde fixa tre poäng utan större problem.

Lycka till.