Här drabbar två målglada lag samman och överspelet i den här matchen känns given! Häng på!


Southampton – Arsenal
Spel: Över 2.5, 3 mål i matchen
Odds: 1.80 @ Pinnacle
Insats: 8/10

Spelstopp: 18.30

Southampton har gjort väldigt blandade prestationer den senaste tiden då man har 1-2-1 som resultatrad på sina 5 senaste matcher. Först slog man bottenkollegan Reading på hemmaplan med 1-0 för att sedan åka på stryk hemma mot Sunderland med 0-1. I de två senaste matcherna har man spelat 1-1 borta mot Fulham och nu senast blev det 3-3 borta mot Stoke. Man har haft en väldigt vass offensiv i de senaste matcherna men man har inte haft någon effektivitet i sina avslut. Nu senast mot Stoke lossnade det rejält såväl framåt som bakåt och just det talar för mitt spel här. Man kommer till den här matchen med självförtroende efter att ha gjort 3 mål på försvarsstarka och hemmastarka Stoke. Man var uppe i en 3-1 ledning mot Stoke men tappade ledningen då Stoke kvitterade på tilläggstid. Nu möter man Arsenal på hemmaplan och man lär vara revanschsugna efter det sena kvitteringsmålet senast!

Arsenal  har verkligen vaknat till liv igen och man ståtar nu med 4 raka segrar! Värt att nämna är att man vunnit sina matcher med 2-0, 5-2, 1-0 och 7-3 vilket ger målskillnaden 15-5 i målskillnad på dessa 4 matcher. Man har verkligen fått igång sin offensiv igen och borta mot Southampton lär man knappast hålla igen utan det lär vara full fart framåt som gäller och det luktar mycket mål i den här matchen! Man gjorde 7 mål senast mot Newcastle men samtidigt gjorde man defensivt en riktigt usel insats och släppte in 3 bollar bakåt. Southampton är inte ofarliga offensivt och det kommer säkerligen straffa sig för Arsenal.


Arsenals Theo Walcott gjorde hattrick senast
mot Newcastle! Hur många gör han idag?

Jag tror Arsenal vinner den här matchen men samtidigt tror jag det blir många mål igen. Detta är 4e matchen på 10 dagar för Southampton och det bör märkas i benen på spelarna. Arsenal har bara spelat 3 matcher då man fick sin match på annandagen inställd och efter att ha vunnit med 7-3 mot Newcastle så lär laget fortfarande ha betydligt mer energi i kroppen än Southampton. Trötta ben leder ofta till enkla misstag och därmed bör det kunna bli en hel del mål i den här matchen!