Andra omgången av Montpellier’s ATP turnering och här ställs två stycken duktiga inomhus spelare emot varandra, däremot så anser jag att en spelare står i för högt odds.

  • Matchen : Sousa – Kamke
  • Liga : ATP Montpellier
  • Speltips : Sousa att vinna matchen
  • Odds : 1..75 @ Betway 
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 12.00

Joao Sousa ifrån Portugal var i grund och botten en ordentlig grus spelare till för ungefär 2 år sedan nu, Sousa slog igenom på ATP touren inomhus och har fortsatt göra väldigt bra resultat inomhus efter det. Joao är en väldigt spelskicklig spelare, hans grundslag är hans styrka då han kan spela en aggressiv tennis samtidigt som han är väldigt stabil defensivt. Däremot så tror jag att det är hans offensiva sida som vi kommer att få se mest av idag, speciellt om han ska vinna denna matchen. Sousa’s svaghet är hans serve, han kommer troligtvis att bli breakad någon gång i denna matchen men han kommer att nöta ner Kamke totalt i den här matchen då Kamke är alldeles för svag just nu.

Tobias Kamke ifrån Tyskland var en farlig spelare för toppspelarna att möta för något år sedan, han spelade en tennis där han knappt gjorde misstag och spelade väldigt aggressivt och flakt, men mycket har hunnit ändras till dess. Kamke spelar en tennis just nu som han inte kan vara nöjd med, han vart breakad 6 gånger emot Millot och ställs idag emot en mycket svårare motståndare samt att det haglar misstag från Kamke’s sida och han får inte till det aggressiva spelet han har varit så känd för. Kamke’s absoluta svaghet är hans serve, stämmer den inte idag så kommer han att bli breakad väldigt många gånger.

Sousa är den bättre spelaren i grund och botten, han har poäng att hämta i denna turneringen och formen talar för honom. Jag blir inte förvånad ifall han är nere i 1.55 före matchstart.

Lycka till!

/Lidde