Joao Sousa ifrån Portugal tar emot tennisens ”bad-boy” Ernests Gulbis ifrån Lettland i en match som jag anser ha fel favorit och då måste jag peta i denna.

  • Matchen : Sousa – Gulbis
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Gulbis att vinna matchen
  • Odds : 2.11 @ Pinnacle Sports 
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.00

Joao Sousa ifrån Portugal är en spelare som kom fram som en grus specialist men på senare så har han mer blivit en spelare som är väldigt farlig på lite snabbare underlag, speciellt inomhus där han tom har en ATP titel. Sousa kommer in med en knackig form till Franska Öppna vilket man även fick bevittna i första matchen emot Dzumhur där han fick kriga sig till en vinst till slut. Sousa brukar vinna över spelarna som han ”ska” vinna över men att han får kämpa som han har fått göra nu tyder bara på att han inte känner sig helt fit eller att han har slagen för tillfället.

Ernests Gulbis ifrån Lettland är en spelare som hade kunnat bli en riktigt bra spelare men hans familj har redan så otroligt mycket pengar så han spelar bara bra när han är på humör och när han är sugen. Däremot så är han en riktigt bra tennis spelare på gruset vilket vi fick erfara för två år sedan då han kom till semifinal och nu tror jag att han kommer komma längre än han gjorde förra året, vilket var andra rundan. Gulbis spelade bättre och bättre ju längre matchen gick emot Seppi, han hade endast 4 breakbollar emot sig i matchen om man inte räknar med första gamet då han såg helt vilsen ut men han vart trots det inte breakad en gång.

Om Gulbis är på bra humör och känner att han kan spela som han gjorde i första matchen då kommer han att vinna.

Lycka till!

/Lidde