Favorit eller skräll är frågan, hur som havet så är oddset klart spelbart. Häng med.

Sogndal – Haugesund
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.94 Pinnacle
Spelstopp: 2011-06-16 19:00

Sogndal har visat att man inte kommer vara någon slagpåse denna säsong då man är nykomlingar men tyvärr så är man ett svagt lag och är också det sämre laget oavsett vilket lag man möter i ligan. Man har en formsvacka just nu och har två raka förluster i ryggen. 2-1-2 på dom fem senaste och näst sist i tabellen. 1-2-2 hemma hittills.

Haugesund hade en svag inledning på säsongen men tycks nu ha fått ordning på spelet och hittat en formtopp. Fina 2-0 hemma senast mot Viking och man har nu 3-1-1 på dom fem senaste. I tabellen återfinns man på en sjunde plats och det bör bli avancemang uppåt i tabellen snart. Man har varit svaga på bortaplan hittills men har idag en fin chans att putsa till bortastatistiken.

Båda lagen saknar spelare och för Sogndal kan det märkas av då man saknar två viktiga mittfältare, Haugesund saknar också spelare men det är inget som bör påverka laget i stort.

Sogndal har en formsvacka och man är också det dåligare laget, trots att man spelar hemma bör man idag få det svårt mot ett Haugesund som hittat formen och som sett starka och stabila ut senaste tiden. Oddset på tvåan är helt klart värt att syna och testas.

Lycka till.