Allsvenskan i hockey och det tycks peka åt olika håll för lagen. Häng med.

Södertälje SK – VIK Västerås HK
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.15 Expekt
Spelstopp: 2011-10-16 18:00

Södertälje har två raka förluster och båda matcherna har varit på resande fot. I senaste matchen föll man efter sudden i en för övrigt jämn match mot Oskarshamn. I matchen innan den föll man med hela 7-2 mot Leksand och Södertälje gav bort allt för mycket i den matchen alldeles gratis. Hemma har Södertälje gått bättre än borta och har 4-0-0.

Västerås har gått som tåget och toppar också tabellen, man har spelat bättre borta än hemma och inlett säsongen över förväntan. Dock verkar det som om laget har börjat tappa lite av formen i dom senaste matcherna, 0-3 mot Bofors och nu senast föll man borta mot Rögle i sudden. Någon gång vänder det neråt och det kan vara vad som hänt för Västerås just nu.

Södertälje vill ha revansch efter dom två senaste matcherna och jag tror att en vändning kan komma för Södertälje här hemma ikväll. Västerås som gått riktigt bra borta får nog se sig besegrade ikväll, man har inte varit lika övertygande i dom två senaste matcherna som i övriga matcher och en lite formsvacka är nog ett faktum. Södertälje gläder fansen ikväll.

Lycka till.