Tre matcher i hockeyallsvenskan ikväll, och jag har hittat ett spel i matchen Södertälje – Bofors. Hemmalaget Södertälje har knallform och är obesegrade i de fem senaste matcherna. Bofors har inte alls övertygat på slutet och har tre förluster på de fem senaste. Jag låter bli 1×2 här, men har hittat ett annat intressant spel!

  • Match: Södertälje – Bofors
  • Spel: under 5,5 mål
  • Odds: 1.70 (expekt)
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19.00

Södertälje tog en riktigt stark vinst senast då man besegrade Almtuna på bortais med 1-0. Innan detta har man fyra matcher i rad utan förlust. En stor del till dom fina resultaten är det defensiva spelet som man visar upp. Man släpper sällan in många mål och brukar inte heller göra särskilt många mål framåt. Hittills i allsvenskan så snittar man drygt 2 mål insläppta och 2 mål gjorda per match.

Till kvällens match ställer man upp med samma manskap som senast, alltså står lagkapten Lagerström även över denna match. I kassen ställer man ikväll Idoff som fått vila några matcher på raken nu. Det är en bra målvakt, så jag är inte orolig över underspelet.

Bofors som överraskat stort under säsongen har en riktigt risig form för tillfället. Endast en vinst på de fem senaste matcherna. Anledningen till de uteblivna poängen är att man haft förbaskat svårt att göra mål, endast sju mål har kommit på de fem senaste, vilket givetvis inte är godkänt. Senast mot Oskarshamn öste man verkligen på med skott men hade inget flyt med sig, det slutade med en 4-2 förlust där.

Hittar inga skador på Bofors hemsida så jag antar att man kör på som senast.

——————————————————————————————

Jag tror det här blir en riktigt dömatch med två lag som sätter defensiv främst. Bofors har en stabil defensiv och en av seriens bästa målvakter så jag tror man kommer hålla hyfsat tätt här, sen får vi hoppas att oförmågan att göra mål håller i sig.

/e@sy