Två humörspelare men en som är värre än den andra och ett märkligt dropp på Tomic gör att vi har ett bra överodds på Sock.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Shanghai
  • Match: Sock – Tomic
  • Spel: Jack Sock att vinna matchen.
  • Odds: 2.39 @ Pinnacle
  • Units: 4/10.
  • Spelstopp: 12.30

Jack Sock är en blivande storspelare som har mycket i kroppen som gör mig fascinerad över honom, han sitter på ett kontrollerat spel och en serve som kan utmana många. Han har gjort det riktigt bra hittills och hans första riktiga ATP-säsong får man ändå säga där han har stått upp mot spelare som Raonic två gånger om, Isner, Monfils och Robredo. Att hänga med bra i matcherna mot dem är inget som är negativt, annars så gör han det han ska med få undantag. Han blev utslagen mot Becker i Tokyo för ett par dagar sedan men efter har sett den matchen så var det inte lätt för Jack, Becker spelade över sin nivå och det var ett tag sedan jag såg honom spela så bra tennis, annars gjorde han en stabil insats.

41% chans ger marknaden honom att vinna, det är betydligt högre än så i verkligenheten.

Tomic är också en talang som har mycket att ge, dock så måste han skärpa till sig och ta tennisen på större allvar och sluta grina så fort det går emot honom. Det är oftast där han tappar matcher, i motgång och när han inte sätter sina slag så kan det snabbt slå slint i huvudet på honom, vilket är en jätteläcka. Att få till två tie breaks mot Dustin Brown i US Open till exempel sätter jag inte högst på min lista direkt och det var mycket i den matchen som inte stämde. Jag skulle inte förlita mig på hans resultat såhär långt, för när det kommer till de större turneringarna så blir det inte många matcher för honom och i de sämre med sämre motstånd så gör han det han ska.

2.39 på Sock är för bra för att inte röra det spelet.

Ni vet vart ni hittar mig @Haegge1