En hel amerikansk andra omgång i Franska Öppna där jag anser att Jack Sock ska vara större favorit än han är, Johnson vände ett två sets underläge till vinst vilket ”alltid” brukar ge ett enormt bakslag i nästa match och det hoppas vi det gör även idag.

  • Matchen : Jack Sock – Steve Johnson
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Jack Sock att vinna matchen
  • Odds : 1.85 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.30

 

Jack Sock ifrån USA är ett riktigt stort framtids namn för ATP touren, han kommer att prestera stora resultat i framtiden och han har redan gjort en riktigt bra match/set här i Franska öppna emot ”gruskungen” Nicolas Almagro. Han ledde med 5-0 i första set och Almagro bryter matchen, lite oklart varför men han hade ingen chans i den matchen. Sock har en enorm första serve och en riktigt bra forehand som han försöker utnyttja så mycket som det går.

Steve Johnson ifrån USA är också ett framtids namn, dock inte utav den kalibern som Sock har. Han är också en spelare me den enorm forehand och en serve, dock så gör Johnson mer misstag än Sock och det är även det jag tror kommer fälla honom i denna matchen. Sen att han vände 0-2 i set emot en ITF/Challenger spelare vid namn Lokoli är inte så imponerande och vanligtvis när man vänder ett två sets underläge till vinst så brukar det generera ett enormt bakslag till nästa match då dom brukar vara slitna mentalt och fysiskt.

Jag baserar detta spelet på att Sock är en generellt sätt bättre spelare än Johnson och att Sock är helt utvilad plus att Johnson fick spela en enormt tuff 5 sets match och jag förväntar mig ett bakslag på honom.

Lycka till!

/Lidde