Vi beger oss denna Måndag till San Sebastián för att bevittna mötet mellan Sociedad  och Vallecano. En match som känns helt öppen på 1×2 spelet så därför går jag istället på ett över/under spel. Häng på!

  • Match: Sociedad – Vallecano
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Real Sociedad tog en tung skalp senast då man på La Rosaleda lyckades besegra Malaga med 2-1. Nu är man tillbaka hemma på Estadio Anoeta och här är man normalt starkare än på resande fot. Av sina fyra segrar hittills har man tagit tre av dessa på hemmagräset och man brukar allt som oftast spela en frejdfull fotboll här som ger en mängd chanser åt båda håll. Gör man ett par baljor på bortaplan mot Malaga borde man även kunna stänka in ett par mål på Vallecano hemma, för sådan bra offensiv har det här laget.

Greizmann är tillbaka i laget från skada och det är givetvis positivt för överspelet då han haft en fin målform på slutet och alltid är ett hot framåt. Även Bergara och Zurutuza är tillbaka i laget ikväll. Litet frågetecken sätter vi för anfallare Vela men han verkar kunna spela.

Greizmann är tillbaka och spelsugen.

Rayo Vallecano har gjort det riktigt bra på slutet och kommer in till den här matchen med två segrar i ryggen. Man har precis som Sociedad plockat ner Malaga på bortagräs med 2-1 och sedan har man även vunnit över Celta Vigo med 3-2 hemma. Två målrika matcher och det här laget har två offensiva spelare som hittat målet rejält på slutet i Piti och Leo Baptistao. Båda dessa herrar står på fem fullträffar än så länge och det är mer än hälften av Vallecanos totala målskörd denna säsong. Bakåt verkar det dock inte vara lika stabilt då man släppt in hela 25 bollar i ligan, bara Bilbao och Deportivo är sämre på den punkten.

Bortalaget får klara sig utan Rodri, Nicki Bille och Delibasic i den här matchen.


En match som kan gå lite hur som helst tycker jag då dessa lag inte direkt ligger på en jämn nivå. Men med den offensiv lagen besitter och två lite darriga försvar så tycker jag att det är goda chanser för minst tre mål i matchen.

Testar även 1/10 units på Vallecano till skyhöga 4,80 hos unibet.

Jag tycker som sagt det kan gå åt båda håll här och tycker därför tvåan är spelvärd till sånt fint odds.

/e@sy