Vi tar oss till Anoeta där Real Sociedad gästas av Levante i söndagens lunchmatch. Det här är dagens bästa spel i Spanien enligt mig och här går jag in med en insats modell större. Observera matchstarten 12:00!

  • Match: Sociedad – Levante
  • Spel: Sociedad över 1,5 mål
  • Odds: 1,80 @ expekt
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 12:00

Real Sociedad är otroligt formtoppat för dagen och ser vi 13 matcher tillbaka så har man en hyfsad rad på 7-5-1 i ligan, där man endast torskat mot Real Madrid. Det borde inte vara någon hemlighet att jag gillat det här laget under säsongen och det är ingen överraskning för mig att man för närvarande parkerar på en 7:e plats i tabellen med häng på en europaplats. Men det är tight kring fjärdeplatsen som betyder europaspel så det vill till att man fortsätter vinna matcher. Med den offensiv som Sociedad har så tycker jag man ska kunna smälla in två bollar på ett Levante som inte imponerat på bortagräs under säsongen.

Inga större avbräck hos hemmalaget och man kommer till match med en stark trupp.

Levante ligger på en 9:e plats för tillfället och jag har en stark känsla av att det här laget kommer sjunka ytterligare ett par placeringar innan säsongen är över. Man gjorde sig av med Koné men fick in Martins istället, men jag tycker inte det här laget har den bredden i truppen som man behöver för att orka säsongen ut. Dessutom är man fortfarande kvar i Europa League och där var man ut så sent som i torsdag och spelade med så gott som ordinarie startelva när Olympiakos besegrades med 3-0. Levante må vara ett bra hemmalag men på resande fot har man varit rent bedrövliga på slutet. Kikar vi på de fem senaste bortamatcherna har man endast förluster med en målskillnad på 12-2. Man har släppt in minst två mål i samtliga av dessa matcher och jag tror inte vi får se något trendbrott idag.

Endast ett frågetecken för mittbacksgiganten Ballesteros hos Levante, i övrigt inga nya avbräck.


Det borde vara ett ganska tröttkört Levante som kommer på besök här och jag har svårt att se hur man ska kunna stå emot när Sociedad kommer stormande med Vela, Greizmann, Prieto och Castro. Detta löser hemmalaget och jag tycker expekt är generösa med 1,80 på det här spelet.

Testar även Sociedad över 2,5 mål till 3,40 @ bet365 – 1/10 units

/e@sy