Kvällens sena match i Spanien hämtar vi ifrån San Sebastián i Baskien där Real Sociedad gästas av Atlético Madrid. Sociedad är svårslagna på hemmagräset och Atlético har som bekant en Falcao i laget. Det här spelet känns bra!

  • Match: Sociedad – Atlético
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,70 @ expekt
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Sociedad har inte öppnat godkänt och ligger först på en 13:e plats i ligan efter sju omgångar. Det som krånglat har varit bortaspelet där man kammat noll poäng och har en usel målskillnad på 2-10. Men nu har man mött ganska bra motstånd på bortaplan i form av hemmastarka Barcelona, Mallorca och Levante. Så jag tror att bortapoängen kommer trilla in så småningom där, för man har ett väldigt bra lag. På hemmagräset spelar man med ett helt annat självförtroende och en mer anfallsglad fotboll, något man fegat med på resande fot. Man har tre segrar av tre möjliga på hemmaplan och en målskillnad på 6-1, men man har också mött ganska beskedligt motstånd i form av Celta, Zaragoza och Bilbao. Idag får man verkligen bekänna färg men jag är ganska övertygad om att man kommer spräcka Atléticos nolla här, man har en grym offensiv som garanterat kommer vaska fram en del farliga chanser.

Till dagens match får man klara sig utan målvakt Bravo och mittfältare Zurutuza, i övrigt inga kännbara avbräck.

Dags för Griezmann att näta?

Atlético Madrid har chansen att kliva upp på samma poäng som Barcelona vid en vinst ikväll. Man är obesegrade efter sju spelade omgångar med sex segrar och ett kryss på kontot. Men det är främst på hemmagräs man imponerat och jag tycker inte alls man spelat särskilt övertygande på bortagräs. Kryss i öppningsmatchen mot Levante (1-1) har följts upp av två vinster mot Betis (2-4) och Espanyol (0-1). Mot Betis var man riktigt illa ute tills man fick spela med både en och två man mer och kunde vända på steken till slut. Det är alltså bara mot Espanyol som man inte släppt in något mål, men Espanyol har inte i närheten av den offensiv som Sociedad har. Man ska även komma ihåg att Atlético har en del nyckelspelare som varit iväg på landslagsuppdrag i veckan, något som givetvis kan sitta i benen.

I bortalaget strycker vi turken Arda Turan och sätter ett frågetecken för hans landsman Emre.


Det vimlar av offensiva krafter här och jag tror detta kan bli en väldigt bra match med många chanser åt båda håll. Hemmalaget med Castro, Griezmann och Vela samtidigt som bortalaget har en viss Falcao i laget. Här gör troligtvis båda lagen mål!

Testar även 2/10 units på Sociedad över 1,5 mål i matchen, finns till 2,80 hos expekt.

/e@sy