Masters turneringen i Indian Wells är slut och nu börjar nästa Masters för året och den håller hus i Miami. Kvalet innebär många matcher och förhoppningsvis många spelvärda matcher och här har jag hittat en. Tim Smyczek från USA möter Micheal Russel från USA, dom möttes i Indian Wells då vann Smyczek med 6-2,6-0. Han har ett spelande spel som inte passar Russell med bra returer och en säkerhet i spelet. Jag har hittat matchvinnaren.

  • Speltips – Smyczek att vinna matchen
  • Liga – ATP Miami Kval
  • Odds – 1.69 @ Unibet
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 20.00
Tim Smyczek från USA som har kommit och börjat spela riktigt bra tennis på senaste. Han gick vidare från Miami kvalet och vann väldigt lätt mot dagens motståndare Micheal Russell. Hela 6-2,6-0 slutade matchen och det är imponerande. Han mötte i nästa omgång Sam Querrey som gjorde en riktigt bra turnering där han fick problem och matchen slutade 7-6, 6-4 till Querrey. Dock ändå imponerande. Han har en väldigt rolig spelstil att titta på, han är väldigt spelskicklig och försöker oftast spela ut sin motståndare och få han i rörelse. Han har bra returer som kommer ge Russell problem i dagens match.
Tim Smyczek

Tim Smyczek

Micheal Russell från USA kom inte vidare från kvalet till huvudturneringen i Indian Wells vilket jag klargjorde där uppe. Han har 0-2 i matcher mot Smyczek och jag är ganska säker på att det blir 0-3 idag. Han gillar inte att Smyczek har såpass bra returer som han har och gillar att ha bollen i spel länge och spela sida till sida då Russell är en spelare som brukar kunna lösa saker med sin serve och inte få ut något av den mot Tim är jobbigt mentalt. Han gör för mycket misstag i dom långa duellerna och jag tror att det är det som kommer avgöras till Tim’s fördel idag och att han går vinnande ur matchen igenom det.
Lycka till!
/Lidde