Tim Smyczek ifrån USA spelar idag på hemmaplan inför troligtvis en fullsatt publik och han möter en spelare som absolut inte imponerade i första omgången och Bautista-Agut lär få kriga för denna vinsten.

  • Matchen : Smyczek – Bautista Agut
  • Liga : US Open
  • Speltips : Över 3.5 sets i matchen
  • Odds : 1.72 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 20.30

Tim Smyczek ifrån USA är en spelare som imponerade på mig här i första matchen av US Open, han spelade ett moget spel och visade upp ett stort spel emellanåt emot Krajinovic. Tim servade bra i första matchen och spelade stabilt ifrån baslinjen vilket är han styrka, att kunna hålla i bollen och få motståndarna att löpa för att invänta rätt läge att sätta in stöten. Han förlorade första setet emot Krajinovic men vann sedan tre raka, han gjorde ett halvdant första set men Krajinovic imponerade och visade att han var inspelt på underlaget då han hade kvalat sig in här. Tim påminner om Bautista’s förra motståndare, bara att han är bättre på hardcourt och att han är ren utav bättre på det mesta.

Roberto Bautista-Agut ifrån Spanien är en spelare som absolut gjorde tvärtom än att imponera på mig i första omgången av US Open. Han mötte en grus specialist som håller till på Challenger touren och han hade enorma problem där, han låg under med 2-1 i set och såg ut att förlora matchen men lite nerver ifrån Haider-Maurer gjorde att Bautista tog andra setet och sedan var det som att Maurer försvann av banan. Sedan Bautista vann titeln i Stuttgart på gruset så har han inte spelat bra, han har förlorat emot Lopez, precis vunnit över Klizan, blivit överkörd av Monfils och sedan som sagt knappt tagit sig förbi Haider-Maurer. Bautista litar mycket på sitt grundspel och hans serve stämde inte alls i första matchen, det måste den göra idag.

Om inte Bautista höjer sig i denna matchen så kan Tim stjäla vinsten här, det tror jag dock inte han gör men jag tror på en 4-5 sets match.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!