En jämn och intressant match att vänta och jag tror inte att tabellettan Shamrock får det enkelt. Häng med.

Sligo Rovers – Shamrock Rovers
Mitt tips: Sligo DNB
Insats: 5/10
Odds: 2.25 Bet365
Spelstopp: 2011-06-24 20:35

Sligo fortsätter att spela helt okej och man har stått emot bra mot topplagen i dom senaste matcherna. Senast lyckades man med att hålla 0-0 borta mot Derry, i matchen innan det vann man med 4-0 hemma mot bottenlaget UCD. 2-2-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en fjärde plats, hemma denna säsong har man spelat fina 7-0-2. Med andra ord är man väldigt hemmastarka.

Shamrock som toppar tabellen har börjat tappa lite senaste tiden, man har börjat blanda fina insatser med dåliga och frågan är om laget har en formsvacka på gång eller hur det är ställt. Man är i alla fall fortsatt obesegrade med 3-2-0 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 4-4-1.

Tidigare möten lagen emellan har varit jämna och med tanke på att Sligo har spelat stabilt tror jag inte man ska räkna bort dom på en gång bara för att Shamrock toppar tabellen och är obesegrade på dom fem senaste. Sligo har en hygglig chans här och oavgjort tror jag man kan fixa, jag tror till och med att man kan vinna och spelar Sligo DNB ikväll.

Lycka till.