Igår fick vi se världens största match bjuda på show när Barcelona tillslut tog hem titeln. Idag får vi se ett annat grymt stort möte mellan Skövde och Trollhättan i division 2 norra Götaland. Trollhättan som åkte ned från division 1 har krossat allt motstånd i tvåan och en rad på 10-0-0 talar för sig själv. Skövde har även dem gått bra och placerar sig på en femteplats. Enligt mig bör Trollhättan redan ett flertal omgångar innan slutet, ha fastställt uppflyttning då man är överlägsna. Idag bjuder spelbolagen ett fint odds och jag måste bara plocka. Häng med!

  • Match: Skövde AIK – FC Trollhättan
  • Spel: FC Trollhättan 1/1
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 17.00

Börjar vi med Skövde så kan man konstatera och säga att man varit riktigt svårslagna i år och endast åkt på en ynka förlust. Man har spelat en välorganiserad fotboll med endast nio insläppta mål. Formen på sistone har varit riktigt bra där man blandat mellan oavgjorda resultat samt vinster. Senast kunde man enkelt avfärda Tibro med 1-4 för att innan det spela oavgjort mot IFK Skövde i ett hett derby. Det enda som är synd om dessa lag som trots allt spelar bra och har en fin rad i protokollet, är att man inte kommer kunna ta sig upp då ett överlägset lag redan finns i serien och det är endast ettan som tar sig upp. Idag ställs man mot just precis det motståndet och det är bara ett ge allt man har, som förmodligen inte kommer räcka till.

Jag har redan ordat en hel del angående Trollhättan men nu ska det bli mer. Man har som sagt en rad på 10-0-0 vilket är fantastiskt. Senaste matcherna är som ni redan vet bara massa vinster och de har kommit mot lag som Uddevalla, Gauthiod, Grebbestad och Vänersborg vilket är topp motstånd. Trots det har man vunnit komfortabelt i samtliga matcher och man har visat sin styrka på bästa möjliga sätt. Idag möter man Skövde som visat sig vara bra i år, men det oroar inte mig och jag hittar ett fint spel!

Så vad blir mitt lir?Trollhättan som vanligt är storfavoriter väljer jag att hitta en annan fin lina som ger ett gott odds. Halvtid/fulltid FC Trollhättan ger ett odds på 2,10 och jag kan inte blunda. Den plockas med en insats på strax över medel!