När den svenska handbollen går mot sitt slut så finns det Europa cup samt Champions League matcher där final four för tillfället uppträder. Denna eftermiddag får vi se danska Skjern ta emot stora Hamburg som bland annat slog ut svenska Kristianstad och Guif. En intressant match mellan två lag som presterat riktigt bra inom Europa cupen. Utöver det har det ofta blivit oerhört mycket mål, och jag känner mig tryggast inom överspelen. Häng med!

  • Match: Skjern Håndbold – HSV Hamburg
  • Spel: Över 53,5 mål i matchen
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 14.30

Skjern som visat sig vara riktigt hemmastarka kunde slå ut Melsungen i ett dubbelmöte tack vare sitt grymma hemmaspel. I ligan har man gått bra och man spelar för tillfället slutspel som också var deras senaste match där man vann med hela 31-25. Idag ställs man mot ett av de svåraste motståndarna hittills och en tuff uppgift väntar. Spelar man dock som man gjort tidigare på hemma mark så blir man svårslagna. Kollar man lagets senaste matcher så präglas det av en hel del mål vilket bådar för målrikt då man också möter ett tyskt lag som älskar fart och fläkt.

Över till Hamburg och Sverige-krossarna. I de två tidigare omgångarna så har man slagit ut både Kristianstad och Guif. Senast slog man ut Guif med hjälp av hemma mark där man vann med hela 27-22 efter att ha förlorat borta med 29-26. Man spelar likt Skjern en riktigt bra handboll hemma och lite sämre borta, och om jag måste ge något lag en liten fördel så är det danskarna. Statistiskt sett så kännetecknas även Hamburg av att man ofta bjuder publiken på mycket mål och det blir helt klart dagens bästa spel.

Så vilken lina väljs? Eftersom lagen aldrig möts tidigare någonsin så väljer jag att plocka medellinan över 53,5 mål. 1,75 är helt klart ett spelvärt odds och den plockar jag med en insats på strax över medel!