Då var det dags för ännu en rek om ett möte i de lägre divisionerna där vi får se Skara ta emot gästande Gunnilse i division 3 mellersta Götaland. Skara som vanligtvis är ett stabilt lag, har tappat sitt spel och krigar denna säsong för att hålla sig kvar medan Gunnilse toppar tabellen efter tio omgångar och satsar på uppflyttning. Två skilda världar vilket bäddar för en intressant och rolig match. Enligt mig är Gunnilse de laget som är bättre och bör ta hem detta enkelt. Spelbolagen ger ett riktigt fint odds och jag måste bara höja insatsen. Häng med!

  • Match: Skara FC – Gunnilse IS
  • Spel: Gunnilse IS 2/2 (halvtid/fulltid)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 14.00

En tidig match på dagen väntar och först ut är hemmalaget Skara som hittills gått sisådär. Man har problem med målproduktionen och ett facit på 3-2-5 med målskillnaden 13-20 är inte vasst. Man har nu stått över en helg och kunnat fokusera lite extra på träningen vilket kan vara bra för laget och gruppen. Senaste prestationen får ändå anses vara godkänd då man fick med sig ett oavgjort resultat mot Götene, 1-1, och det på bortaplan. Idag ställs man mot seriens absolut bästa lag och man kommer, likt alla andra lag, få det riktigt tufft. Jag kan sitta och analysera, vrida och vända, men sanningen är att man är det klart sämre laget. Avslag!

På andra sidan står serieledarna Gunnilse och bara väntar på att matchen ska dra igång och att tre nya poäng ska bärgas hem till Götet. Man har inlett säsongen fantastiskt och åtta vinster på tio matcher är utmärkt. Man har fått igång sitt försvarsspel på bästa sätt och därmed släppt in minst mål i serien. Senast kunde man enkelt avfärda Sävedalen med 2-1 och nästa på tur är Skara. Detta bör bli en enkelt seger och en solklar spik för mig!

Så vad blir mitt lir? Då Gunnilse  besitter ett odds på endast 1,50 väljer jag att plocka en annan intressant lina. Linan 2/2 vilket innebär att man ska leda halvtid och vinna fulltid, ger ett fint odds på 2,20. Den plockas och det med  en insats på strax över medel!