Sirius ångar på rejält i toppen nu medan IK Frej ligger sist i tabellen och har det jobbigt för dagen. Jag har hittat ett mycket troligt spel här, häng på!

Sirius FK – IK Frej
Spel: Handikapp (0-1) 1
Odds: 1.86 @ Unibet
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Skynda er att fynda det här spelet till det här superoddset. Övriga spelbolag har ett odds runt 1.70 som max medan Unibet ligger långt över övriga spelbolag!

Sirius har inlett serien ruskigt starkt och har 5 segrar och 1 oavgjord på sina 6 inledande matcher. Motståndarna för dagen är IK Frej som ligger sist i tabellen med 1 oavgjord och 5 förluster! Det ska normalt sett vara stor klasskillnad mellan dessa lagen och Sirius bör vinna den här matchen väldigt komfortabelt! 

Sirius inledde säsongen med 5 raka segrar och 15-3 i målsskillnad på dessa matcher men i senaste matchen tog segersviten stopp. Man mötte svårspelade nykomlingen Nyköping på bortaplan och trots ledning för Sirius genom i stort sett hela matchen så kunde Nyköping kvittera till 1-1 på tilläggstid. Snöpligt för Sirius som hade flera chanser att avgöra matchen men de lär sig av sina misstag och idag lär det vara dags för seger igen! Man har en otroligt vass offensiv, serien starkaste, och nu möter man en svag defensiv så jag tror på en rejäl överkörning. På hemmaplan är Sirius ruskigt starka och senast mötte man Västerås och körde över dem brutalt med 7-3 efter ren uppvisning av anfallaren Joakim Runnemo och mittfältaren Moses Ogbu som stod för 4 av målet tillsammans plus att de spelade fram ett par mål. Visar man upp samma fina finess i den här matchen så lär inte Frej få mycket att säga till om…   

IK Frej har som sagt haft en tung inledning där man ofta förlorat med uddamålet i 3 av sina 5 förluster inledningsvis och man har släppt in flera mål i slutet av matcherna. Man har ett ungt och tämligen orutinerat lag vilket man sett inledningsvis av säsongen. Man är alldeles för ivriga och man slarvar väldigt mycket i försvaret som inte känns särskillt vasst. Man har släppt in mål i samtliga 6 matcher den här säsongen och i 3 av dem har man släppt in 2 mål eller fler så jag sätter ett stort frågetecken för lagets defensiv som inte har imponerat… Jag tror laget behöver ytterligare ett par matcher innan man hittar rätt i sitt spel som trots allt är lite på uppgång men man är fortfarande långt efter dagens motståndare, Sirius!

imagehandler
Hur många gånger får vi se Sirius jubla här tro?

Sirius har fortsatta skadebekymmer i truppen men man gör trots det bra matcher vilket talar för lagets styrka. Man har bra spelare på bänken och det gör att laget kan mönstra starka startelvor i match efter match.
IK Frej har även dom haft lite skadebekymmer den senaste tiden. Mer om skadeläget kommer under morgondagen men oavsett är det här spelet mycket spelvärt i mina ögon!

Kort summering:
Sirius är utan tvekan det starkaste laget här och trots att laget dras med skador så gör man riktigt starka insatser. Nu möter man kanske enklaste motståndet hittills under säsongen och då tror jag återigen på en islossning. På hemmaplan har man 3 segrar av 3 möjliga och 15-3 i målsskillnad på dessa matcherna. Nu möter man ett Frej som har problem i framförallt defensiven och det bådar inte gott för laget inför den här matchen. Sirius vinner den här matchen med 2 mål eller fler 8 gånger av 10, så jag tycker 8 units passar perfekt på det här spelet!