Andra omgången av Masters turneringen i Rom bjuder på några bra matcher och några sämre, vilket denna kommer bli. Gilles Simon kommer att gå vidare efter en enkel seger, annat skulle vara väldigt konstigt. Donald Young är urkass på gruset då han slår bort nästan varenda boll då det blir duell och mot Simon så är det bara dueller. Han slår bara in den och inväntar på motståndarens misstag vilket kommer leda till en enkel seger för Simon.

  • Matchen: Simon – Young
  • Liga: ATP Masters Rom
  • Speltips: Under 18.5 games i matchen
  • Odds: 1.70 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.30

Gilles Simon ifrån Frankrike, mästaren på att hålla bollen i spel. Han är nog en av dom jobbigare på touren att möta för att man i princip alltid måste slå en vinnare emot han. Simon har riktigt bra form på sistone också, han vann i Bucharest och visade bra form i Madrid men fick ge sig emot Tipsarevic i en sjuk match. Han har en helt okej serve men det är hans grundspel som är hans vapen, han har en väldigt bra forehand och en väldigt bra backhand och en snabbhet som inte många har. Han har en otroligt bra defensiv och gör ”aldrig” en unforced error.

Gilles Simon i "spagat"

Donald Young ifrån USA är en hardcourt spelare. Han kan inte spela på grus, han kan verkligen inte det. Han har inte rörelsemönstret för att spela på det sen så har han  inte heller säkerheten för att göra det för när det blir dueller så slår han bort sig väldigt snabbt. Han har en okej serve men sen så sviktar det på dom andra fronterna, han har en okej forehand men den håller inte i längden.

Om Simon har en normal dag så kommer detta underspelet gå in och jag tror verkligen på detta!

Lycka till!

/Lidde