Här har jag hittat en dubbel jag tycker att vi ska testa då jag anser att det är värde i båda spelarna och båda borde vinna enkelt.

  • Matcherna – Simon v Monfilis & Seppi v Cilic
  • Speltips – Simon & Cilic att vinna sina matcher
  • Odds – 2.19 @ Unibet
  • Units – 3/5
  • Spelstopp – 02.30

 

Gael Monfilis ifrån Frankrike har kommit tillbaka ifrån sin knäskada och han är nu i tredje omgången och ska möta landsmannen Gilles Simon. Dom här har mött varandra 5 gånger, 4-1 till Simon i inbördes. Matcherna emellan dom är ett evigt bollande, båda spelarna är normalt väldigt snåla med misstagen och bara inväntar andras misstag och när dessa möter varandra så kan matcherna ta hur länge som helst. Dock så är Monfilis form väldigt halvdan och han gör misstag nu vilket jag tror kommer att fälla honom inatt. Simon har visat helt okej form hära och jag tycker att dessa lite halv söligare banor passar honom utmärkt.

 

——————————————————————————-

 

Andreas Seppi ifrån Italien möter Marin Cilic ifrån Kroatien inatt och detta tror jag kommer bli en välspelad match, dock tror jag att Cilic tar detta rätt enkelt i slutändan. Cilic har utvecklats till en världsspelare och i år tror jag att han tar ännu ett steg framåt och kommer vara med på top 10, kanske tom top 8 när året är slut och där ser jag inte Seppi. Andreas fick gå en hård match emot Denis Istomin som gick till 5 set och han ska inte ha varit särskilt bra, ska ha servat rätt bra men det var när Istomin vart trött Seppi fick chansen att styra och kunde till slut vinna matchen. Cilic kommer att sätta stor press på Seppi med sina bra returer och sina hårda grundslag då Seppi inte har världens bästa defensiv så kommer han få det tufft.

Jag tror att både Cilic och Simon kommer att ta sina matcher rätt så enkelt och jag ser bra med värde i denna dubbeln.

Lycka till!

 

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba