Vi tar en till match här ifrån Miami där Alejandro Falla är i en otrolig form och ställs emot säkerheten själv, Gilles Simon.

  • Matchen : Simon – Falla
  • Liga : ATP Miami
  • Speltips : Falla +4.5 games i matchen
  • Odds : 1.90 @ bet365
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 23.00

 

Gilles Simon ifrån Frankrike är en spelare som egentligen borde kallas säkerheten själv. Han är en spelare som är otroligt bra på att inte göra misstag, han ger knappt bollar till motståndaren om dom inte förtjänar dom men idag så tror jag att han kommer att få problem. Gilles har egentligen ingen offensiv utan han lever väldigt mycket på sin defensiv och försöker få motståndaren att slå bort sig men dagens motståndare har en enorm form och spelar väldigt bra offensivt just nu vilket kan ge honom problem.

Alejandro Falla ifrån Colombia startade året på ett otroligt tveksamt sätt, jag trodde personligen inte att han skulle komma tillbaka till top 100 som han spelade men nu så är jag däremot säker på att han kommer göra det. Han har imponerat rejält här i Miami och underlaget verkar passa honom perfekt, han krossade Karlovic där han endast släppte 6 games i matchen och endast ett set under kvalet och huvud turneringen och det var i ett tiebreak emot Berrer. Falla har krossat Paire, Karlovic och Mmoh.

Jag tror att eftersom Falla har spelat såpass bra så kommer han inte att bli ett enkelt byte för Simon, Falla kommer komma in och spela mer offensivt och med sin redan bra defensiv så blir han farlig.

Lycka till!

/Lidde