Hemmahoppet Igor Sijsling spelar idag mot Wawrinka som har börjat spela riktigt bra efter tränarbytet. Tror dock på hemmaspelaren idag.

  • Matchen : Sijsling – Wawrinka
  • Liga : ATP Hertogenbosch
  • Speltips : Sijsling +3.0 games i matchen
  • Odds : 1.88 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2/5
  • Spelstopp 16.30

Igor Sijsling ifrån Holland är en spelare som borde passa utmärkt på gräset. Med sin första serve som måste anses vara ett av hans störst vapnen så visade han i Queens att han är otroligt svårbreakad på gräset. Han gör mycket ess och får mycket gratis poäng via den och om dom får över den så är han i princip alltid på dom direkt med sin forehand och försöker fortsätta på sin offensiv. Han har ett bra nätspel också, hans returer kan svikta ibland lite på dom söligare underlagen då han gillar att blockera serven men nu på gräset så får motståndarna svårare då bollen inte studsar lika högt som på andra underlag. Jag tror att Sijsling kommer spela offensivt och verkligen entusiastiskt inför sin hemmapublik. Han vann över Tsonga tidigare i år på hemmaplan så han spelar otroligt bra på hemmaplan.

Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz har alltid levt i skuggan av Roger Federer och det kommer han nog att alltid göra. Men han är en väldigt bra tennisspelare och han blir bara bättre. Vad som talar för att Wawrinka ska ta det lite lugnt som jag ser det? Det är att det är Wimbledon om en vecka och det gör mig väldigt tveksam till Wawrinka’s inställning till denna matchen och jag tror att han ändå lär få det otroligt svårt emot Sijsling på hemmaplan. Wawrinka har riktigt bra grundslag och en bra första serve men hans returer har inte varit som dom ska och jag tror då att han kommer få det svårt att breaka Sijsling.

Jag tror på en tuff match med en liten favör till Wawrinka, tror dock på enorm press av Sijsling.

Lycka till!

/Lidde