Botten mot toppen i det här mötet men är det verkligen så enkelt att Lazio bara vinner det här? Nej, knappast. Jag har hittat ett betydligt troligare spel!


Siena – Lazio
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 2.00 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Siena är jumbo i serien och har 7 poäng upp till säker mark vilket bör innebära att laget måste göra allt för att vinna sina matcher nu för att undvika nedflyttning. Det betyder full fart framåt för seger och nu möter man ett Lazio som är lite ur form och som har Europa League att tänka på så det är riktigt bra förutsättningar för Siena i den här matchen. Man har dessutom en helt okej formkurva för dagen då man har 2-1-1 som formrad på sina 4 senaste matcher. I förra matchen spelade man 1-1 borta mot Bologna och i matchen för det körde man över Inter på sin hemmaplan med 3-1. Innan det förlorade man borta mot Udinese med 1-0 och så slog man Sampdoria på sin hemmaplan med 1-0.

Siena är inget dåligt hemmalag då man har 5-3-4 som resultatrad på sin hemmaplan. Formen pekar dessutom uppåt då man har 2 raka segrar nu mot Inter och Sampdoria som ni kunde läsa ovan. Nu ställs man alltså mot ett tröttkört Lazio som har mycket att tänka på den kommande tiden. Siena har gjort mål i 9 av sina 12 hemmamatcher i år samtidigt som man släppt in mål mot samtliga topplag i sina hemmamatcher så det talar för mitt spel här!

Lazio ligger trea i serien men på samma poäng som de nedanför sig så att ta poäng är oerhört viktigt för laget. Man har 9 poäng upp till serieledande Juventus så man lär gå för seger nu när man ställs mot jumbon i serien. Men man har Europa League att tänka på också så frågan är om man inte vilar ett par spelare ikväll? I lagets 4 senaste matcher man spelat 3-3 borta i Europa League mot Mönchengladbach, 1-1 hemma mot Napoli, förlust med 3-2 borta mot Genoa och vinst hemma mot Juventus med 2-1.

Som ni ser är Lazio är riktigt målglatt lag som ofta är inblandade i målrika matcher och jag tror utan tvekan man kommer göra 1 mål ikväll samtidigt som man släpper in ett mål till ett hungrigt SienaLazio har gjort mål i sina 5 senaste matcher på bortaplan samtidigt som man släppt in mål i 4 raka bortamatcher!


Lazio saknar inte sin store målskytt Miroslav Klose
som är skadad, utan målen rulllar i
n även utan honom!