Det förväntade bottenlaget Siena, tar emot ett förväntat topplag, Juventus. Något annan än en bortaseger vore en stor skräll.

  • Match: Siena – Juventus
  • 2 (Juventus vinner)
  • Odds: 1,96 @ Pinnacle
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 15.00 18/9

Analys:

Siena är nykomlingar i Serie A och har en tuff säsong framför sig. Truppen ser väldigt svag ut och det är inte mycket som talar för att laget skall klara sig kvar i den högsta divisionen. Många nya spelare har kommit in i laget och en hel del har också lämnat dom, vilket aldrig är bra att ha för mycket nytt folk i truppen. Siena lyckades i alla fall klara 0-0 borta mot Catania vilket får anses vara godkänt. Nu är det hemmapremiär och betydligt tuffare motstånd som står på andra sidan plan. Trots hemmaplan så har Siena väldigt små chanser till poäng här idag. Siena har bara en vinst på hemmaplan av de 7 senaste mötena med Juventus.

Juventus inledde säsongen starkt med att krossa Parma hemma med 4-1. Nyförvärven har kommit in bra i laget, speciellt nyttiga för laget kommer vara spelare som Pirlo, Vucinic, Lichsteiner, Vidal och Luca Toni. Får laget en bra start på säsongen så kan Juventus, tillsammans med Inter, på allvar utmana Milan om titeln. Bra värvningar samt en fin start på säsongen bör betyda att laget kan ta en enkel seger även här. Juventus har vunnit 12 av lagets 14 senaste möten mot Siena, jag tror att den 13 kommer idag.

Oddset är riktigt högt och spelas med medelinsats.

Lycka till!
//Josef