Återigen är det Sheffield Wednesday som står på schemat och jag har hittat ett odds jag inte kan tacka nej till.

  • Match: Sheffield Wednesday – Swindon
  • Tips: 1
  • Odds: 2,05 @Bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 25/4 16.00

Analys:

Sheffield Wednesday rekades för några dagar sedan men orkade inte riktigt ända fram på bortaplan, 1-1 och insatsen tillbaks blev det då. Nu är det hemmaplan som gäller och då är laget mycket starkare. Formen är fortsatt bra med 3-1-1 på de fem senaste matcherna och på hemmaplan har laget 3 raka vinster. Det blir ingen uppflyttning till The Championship för Sheffield W denna säsong men jag är säker på att dom vill avsluta snyggt och bättra på sin placering i tabellen. På hemmaplan mot jumbon Swindon bör det bli en vinst och oddset inbjuder till spel här.

Swindon ligger som sagt sist i tabellen och väldigt minimala chanser att klara sig kvar i den här divisionen. Formen är inte särskilt bra med 1-1-3 på de fem senaste matcherna och å bortaplan har laget förlorat 9 av de 11 senaste matcherna. Det är inget imponerande facit som Swindon visar upp och det skulle vara väldigt förvånande om laget plötsligt skulle börja vinna. Säsongen är i stort ett slut för jumbolaget och dom kommer att få kämpa sig vidare i de lägre divisionerna. Swindon har bara gjort 4 mål på 7 matcher, formen är dålig och när det dessutom är bortamatch så ger jag laget väldigt små chanser till poäng här.

Sheffield W är bättre än vad tabellen visar och på hemmaplan bör man kunna slå tillbaks Swindon relativt enkelt. Oddset är aningen för högt och skall spelas.

Lycka till!

//Josef