Båda lagen dras med skador men har gjort ganska okej ifrån sig senaste tiden. Sheffield Wed tog en riktigt fin seger i senaste matchen och förbättrade tabell läget ytterligare. QPR som fortsatt jagar drömmen om direktuppflyttning lär nog ta 3 poäng i denna match om drömmen ska leva vidare.

Match: Sheffield Wed – QPR
Spel: QPR 0
Odds: 1.75 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 18/3 20:45

Sheffield Wed är inte allt för muntra över hur denna säsong har gått och man skulle nog ha legat bättre till i tabellen än man gör. Helt usla har man dock inte varit denna säsong och man har gjort det bra stundtals. I helgen tog man en övertygande seger hemma mot Birmingham som kämpar lite längre ner i tabellen, Sheffield Wed vann med fina 4-1, ett resultat som gjorde att man nu har 16:e platsen i tabellen och har lite distans ner till bottenstriden. 3-0-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 7-3-7 med 28/20 i mål. Skadeläget för Sheffield fortsätter att spöka för laget och det är fortsatt tungt, Michail Antonio, Jose Semedo, Reda Johnson,Kamil Zayatte och Matt Taylor saknas, det en del nyckelspelare som saknas i laget. Glenn Loovens utgick i senaste matchen skadad vilket inte gör det hela bättre. Målvakten Chris Kirkland kan vara tillbaka efter ett par månader borta, tillbaka kan också Joe Mattock snart vara.

Morrison levererade för QPR i senaste matchen.

Morrison levererade för QPR i senaste matchen.

QPR tog en mycket viktig seger i helgen när man vann med 3-0 hemma mot Yeovil, segern var ett måste om man ska kunna drömma vidare om direktuppflyttning. QPR ligger nu på 4:e platsen 10 poäng upp till Burnley på andra platsen. En vinst i denna match skulle betyda att man fortsatt har Burnley inom räckhåll då man skulle minska avståndet till 7 poäng upp till Burnley. 2-1-2 på dom fem senaste och 6-5-6 med 15/15 i mål på bortaplan denna säsong. Laget har dragits med tunga skador en längre tid fortsätter att ha problem med skadorna i laget. Armand Traore och Robert Green utgick båda skadade senast, saknas gör också fortsatt, Charlie Austin, Alejandro Faurlin, Matt Phillips, Danny Simpson och Andrew Johnson. Frågetecken finns på Kevin Doyle och Benoit Assou-Ekotto.

Båda lagen dras helt klart med skador och båda lagen har fått klara sig så gott dom kunnat senaste tiden. Sheffield Wed ligger ganska okej i tabellen, det finns ingen omedelbar fara att man ska dras in i bottenstriden och visst kan man avancera uppåt men man ligger trots det lite i ingemansland. QPR där emot har stor motivation att fortsätta kriga på för att minska avståndet till Burnley och direktuppflyttning, än har man inte övergett drömmen och för att den ska leva lär man nog ta tre poäng i denna match. Trots skadebekymmer är man ett bättre lag i grunden och bör ha bra chans till att lyckas i denna match. Jag vågar dock inte spela den raka tvåan då laget har lite för mycket mixade resultat senaste tiden och ett oavgjort resultat i denna match ligger inte långt borta. Jag tror inte att QPR kommer att förlora, minst delad pott ska man fixa, och om det stämmer en uddamålsseger. Jag spelar QPR 0 med insatsen tillbaka vid oavgjort till ett helt okej odds.