Sheffield United leder League One och mycket talar för att man leder serien efter årsskiftet. Här ska man ta sig an bottengänget Scunthorpe och jag tror på klar hemmaseger!


Sheff U – Scunthorpe
Spel: Sheff U -1 (Asian Handicap)
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Sheffield U leder serien med 2 poäng bakom serietvåan och här möter man Scunthorpe som ligger näst sist i serien. Sheffield har bra form för dagen och man gör starka insatser hela tiden. Senast slog man hemmastarka Crawley på bortaplan med 0-2. Man hade tillbaka viktiga mittfältaren Kevin McDonald och anfallaren Dave Kitson från skador senast och man såg direkt att laget blev snäppet vassare. Nu möter man betydligt enkalre motstånd och jag tror på en stabil hemmaseger. Sheffield har ännu inte förlorat på sin hemmaplan utan ståtar med 5-6-0- som resulatrad.


Sheffield U vinner enkelt??

Dagens motståndare Scunthorpe ligger som sagt näst sist i tabellen och man ser ut att gå en riktig tuff säsong till mötes. Man slog mittenlaget Leyton Orient senast på bortaplan efter en tatiskt bra insats men före det hade man 3 raka förluster. Sheffield United är flera nivåer bättre än Scunthorpe och på en sådan här stor fotbollsdag i England lär de ge allt för seger och då ska inte Scunthorpe ha så mycket att sätta emot…  

Sheffield United kommer till spel med samma lag som senast.  
Scunthorpe får klara sig utan mittbacken David Mirfin och Josh walker.