Sheffield United gjorde jobbet åt oss i onsdags och de får nytt förtroende av mig idag. Jag tror på ännu en stabil hemmaseger för Sheffield U här!

Sheffield United – Hartlepool
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.95 @ 888Sport
Insats: 8/10

Spelstopp: 16.00

Sheffield United gjorde som sagt jobbet mot Scunthorpe på hemmaplan i onsdags då man körde över dem med hela 3-0 till slut. Jag betonade inför den matchen hur viktigt det var för laget att få tillbaka spelarna Dave kitson och Kevin McDonald. Dem stod för såväl mål som assist i den matchen och laget sprudlar av självförtroende för dagen. Nu möter laget ännu enklare motstånd i extremt svaga Hartlepool. Sheffield United har hemmaraden 6-6-0 och 21-10 i målskillnad och man är nu uppe i 3 raka matcher utan att ha släppt in något mål. Defensiven ser urstark ut samtidigt som offensiven verkligen har kommit igång igen.

Motståndarna Hartlepool ligger klart sist med bara 9 inspelade poäng på 23 matcher. Man är riktigt usla och har bara 1 poäng på lagets 9 senaste matcher. Man är uppe i 3 raka matcher utan att ha gjort mål framåt och det mesta talar för att man återigen blir nollade nu när man ställs mot seriens bästa defensiv. Laget är helt utan självförtroende och det finns nog ingen som tror att man kommer lyckas hålla sig kvar i League One denna säsongen.


Sheffields bäste målskytt är Nick Blackman
som gjort 10 mål denna säsongen! 

Sheffield bör inte ha några som helst problem att vinna över Hartlepool här idag och man har vunnit sina tre senaste matcher med 2 mål eller fler så det känns betryggande i det här spelet. Man vinner ofta med 2 mål eller fler och offensiven har verkligen kommit igång samtidigt som defensiven är fortsatt väldigt stabil.

Sheffield United får klara sig utan Shaun Miller och Neil Collins som båda är skadade här.
Hartlepool kommer spel med samma lag som senast.

För den som vågar så är Sheffield United vinna utan att släppa in något mål ett riktigt bra spel då Sheffield är uppe i 3 raka matcher utan att ha släppt in något mål samtidigt som Hartlepool har 3 raka matcher utan att ha gjort något mål.