Holmalund vann enkelt i onsdags och ytterligare ett spel satt. Ikväll är det massvis med landskamper men jag avstår och väljer istället ett spel från Irland där Shamrock Rovers tar emot Shelbourne. Häng på!

Shamrock Rovers – Shelbourne
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.40 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Shamrock Rovers har fin form för dagen och är obesegrad i 8 raka matcher nu och tilläggas bör att man vunnit 4 av de 5 senaste matcherna. Man ligger på 4e plats i ligan men kan vid seger här ta sig upp på andra plats i tabellen. Sligo Rovers leder serien och är 11 poäng före Shamrock Rovers inför den här matchen och bakom dem är det jämnt så målskillnad behövs och det talar för mitt spel här. Shamrock har sämre målskillnad än toppkollegan St Patricks så en storvinst här vore inte fel för dem. På hemmaplan trivs man dessutom allra bäst där man är obesegrade och har raden 4-6-0 och fina 21-7 i målskillnad.

Motståndarna Shelbourne ligger på 7e plats i tabellen men det skiljer 13 poäng mellan Shelbourne och Shamrock Rovers. Formen är usel för laget som har 6 raka utan seger bakom sig nu och 4 av dessa har slutat med förlust. Jag har svårt att se hur Shelbourne ska kunna matcha Shamrock Rovers här.

Shamrock Rovers har en av ligans absolut hetaste offensiver som gjort 38 mål på 22 matcher vilket är näst flest mål i hela ligan. Bara serieledarna har gjort fler och nu ställs man mot en av seriens sämsta defensiver då Shelbourne har släppt in 34 mål vilket bara 3 lag släppt in fler mål än. Man har släppt in 2 mål eller fler i sina 5 senaste matcher och nu möter man som sagt en av ligans bästa offensiver…

När lagen möttes här förra matchen i Mars vann Shamrock Rovers med hela 4-0 och jag hoppas och tror vi kan vänta oss liknande siffror idag igen. Shamrock är starkare på alla positioner och man har fin form bakom sig och att men dessutom spelar på sin hemmaplan gör att det här spelet känns riktigt bra!