Nu startar kvalet till Champions League och jag har hittat ett bra spel här, häng på!


Shamrock Rovers – Flora Tallin
Mitt tips: HT/FT  -  1/1
Odds: 2.50 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Det här känns som ett mycket sunt spel i mina ögon. Shamrock Rovers är ett mycket bra lag som har gått bra i den Irländska ligan i flera år. Här möter man ett tamt lag från Estland och de ska i mina ögon inte vara några problem att besegra. Man har redan hunnit spela 22 omgångar i den Irländska ligan så räkna med ett vältränat och formstarkt Shamrock Rovers här. Tränaren har sagt i media att man siktar på att ta sig som sämst till tredje omgången i Champions League och han tror på enkelt avancemang här.

Shamrock är som starkast på just hemmaplan där man är oerhört svåra att besegra. Denna säsongen har man resultatraden 8-2-1 på sin hemmaplan och fina 21-6 i målskillnad.

Flora som kommer på besök är även dom mitt inne i sin säsong. Man leder serien och är obesegrade hittills efter 16 matcher. Det säger dock inte så mycket då den estniska serien är extremt ojämn där Flora ligger i topp på 40 poäng och det lag som ligger sist har bara 3 inspelade poäng. Det är några lag som höjer sig över mängden och Flora tillhör dem.

För att ni ska förstå nivån på Flora så var dem i Sverige och spelade ett par träningsmatcher mot svenskt motstånd och det slutade med 5-0 förlust mot AIK, 3-1 mot Örebro och 0-0 mot Djurgården. Shamrock Rovers är normalt sett i klass med lag som AIK om inte än bättre.

Jag kan inte tänka mig annat än att Flora kommer spela defensiv fotboll och satsa på kontringar. Shamrock Rovers kommer från minut 1 köra full fart framåt för ett tidigt ledningsmål. Får man inte det så bör det här spelet sitta klockrent då Flora säkerligen är nöjda med en 1-0/2-0 förlust här för att sedan försöka vända det på sin hemmaplan där man är betydligt starkare… Den raka ettan funkar bra till 1.65 för den fege…