Shamrock har en hysterisk målform just nu och jag tror den fortsätter idag, spelet är givet och oddset spelbart. Häng med.

Shamrock Rovers – Dundalk
Mitt tips: Över 1.5 Halvtid
Insats: 5/10
Odds: 2.45 Expekt
Spelstopp: 2011-06-21 21:00

Shamrock toppar tabellen och inte undra på det som man krossar sitt motstånd i match efter match. Nu senast blev det vinst med 4-0 hemma mot Galway. Laget har nu gjort 12 mål på dom fem senaste och har på lika många matcher spelat 3-1-1. Fina 7-1-1 hemma denna säsong och man har ett ytterst giftigt anfall som fått det mesta att stämma hittills.

Dundalk har inte riktigt samma form även om man uppträtt stabilt senaste tiden, i senaste matchen blev det förlust hemma mot St. Patricks med 1-2. 2-0-3 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sjunde plats. 4-0-4 borta denna säsong något man inte direkt kan dra några växlar på. Dundalk har släppt in mål i dom fyra senaste matcherna.

Sett till tidigare möten brukar det bli mycket mål när dessa lag möts, dessutom brukar målen komma redan i första halvleken. Detta tillsammans med att Shamrock öser in mål för dagen och Dundalk släpper en del bakåt gör att jag tror att vi kommer att få se mål tidigt i matchen, över 1.5 i halvtid lockar till spel och spelas. 2-0 till Shamrock i halvtid låter troligt.

Lycka till.