San Francisco är kvällens stopp och observera att spelstoppet är 21.45. Daygame i staterna idag alltså och man kan ju inget annat än älska dessa kvälls-matcher. Giants tar emot Blue Jays för tredje gången ikväll och man ska ikväll försöka undvika att bli sweepta av Kanada-laget. Två jämna matcher har spelats där offensiven inte glänst men däremot pitchingen, har varit helt outstanding.

  • SF Giants – TOR Blue Jays
  • Speltips: SF Giants Moneyline
  • Odds: 1.86 @bet365
  • Insats: 4/7 enheter
  • Spelstopp: 21.45

Startande för TOR Blue Jays - 

Marcus Stroman, har en hyfsad 3.60 ERA över hans 7 startade matcher och 50 pitchade innings. Har dock ‘endast‘ 34 strikeouts över dessa innings och släpper 38 hits 20 runs samt en 1.02 WHIP. Stroman började denna säsongen väldigt bra, gick en hel del innings och släppte få både hits och runs, har på senare tid tappat något i sina kast och inte känts riktigt fokuserad vid start. Har kastat bra senaste två matcherna men vad som är aningen oroväckande är hans insatser matcherna innan, tar vi hans start mot White Sox till exempel gick han 6 innings och släppte 6 hits 4 runs. Något ojämn pitcher för Blue Jays även om han räknas som, en av Blue Jays bästa. Upp till bevis ikväll.
giantstor blue jays

Startande för SF Giants - 

Madison Bumgarner, eller MadBum som han annars kallas, går för en något bättre 2.93 ERA över 7 starter och 43 pitchade innings. Bumgarner som gjorde ett brutalt avslut förra säsongen i pitchingen har fortsatt på samma spår när det kommer till att prestera. Gick senast mot Rockies 7 innings och släppte väldigt lite hits och runs. Gick matchen innan, detta mot Mets 6.1 innings och släppte även där ytterst lite av båda. Och matchen innan, mot Padres gick han  6.2 innings och släppte också, ytterst lite av både hitsen och runsen. Inget fel på formen hos Bumgarner som har varit sylvass i hans senaste starter.

Blue Jays hittills har inte varit i närheten av det offensiv man förväntats ha med tanke på vilka namn man sitter på. Jag själv anser att det beror på den otålighet man har och svingar på varje pitch, lätt att bli utstrikead då. I övrigt, så snittar Giants strax under 10 hits per match vilket självklart är fantastiskt bra medans Blue Jays sackar efter och ligger på strax över 7 per match.

Bumgarner har en otrolig förmåga att frysa sina motståndare med hans pitching, Stroman har varit något instabil så här långt och har ett par vassa med också kassa, insatser. Giants snittar 3.69 runs per match på bortaplan och med Bumgarner på kullen är jag inne på att man ikväll inte kommer komma över snittet. 20.45 drar matchen igång och 1.86 på Giants ML plockas hos bet365!

/MSrekare