Toppmatch på Ramon Sanchez Pizjuan idag när Sevilla gästas av den gula ubåten Villarreal. Två lag som utan tvekan har sina styrkor i det offensiva spelet, vilket jag tror innebär att vi får se en del mål.

  • Match: Sevilla – Villarreal
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Sevilla har fått en smakstart på säsongen och placerar sig på en fjärdeplats i nuläget med 19 inspelade poäng. De tre lagen ovanför har dock spelat en match mer än Sevilla, så man kan kliva upp på delad förstaplats med Barcelona vid vinst idag.Man har ett intressant lag den här säsongen och som vanligt så är det i offensiven som lagets stora styrka ligger. Bredden är helt fantastisk där spelare som Reyes, Bacca, Gameiro, Suarez, Deulofeu, Vitolo, Aspas och Vidal slåss om speltid. Med en såpass hög konkurrens i det offensiva så gäller det att man presterar när man är på planen, vilket även märkts på resultaten så här långt. Hemma på Ramon Sanchez Pizjuan brukar man sätta upp ett ruskigt tempo redan från start och med mycket folk på läktaren så tror jag inte det blir någon skillnad idag. Men man kommer få se upp i spelomställningarna idag, för både Gio dos Santos och Uche vet hur man tar bollen till nät den snabbaste vägen, och försvarslinjen är inte den bästa hos hemmalaget.
Hos Sevilla stryker vi idag Vitolo och målvakt Barbosa, i övrigt inga bekymmer.

Sevilla_200x200Villarreal_200x200

Villarreal har precis som Sevilla imponerat så här långt och placerar sig på en åttondeplats i nuläget på 14 inspelade poäng. Man har två förluster på kontot den här säsongen och med tanke på att dessa förluster är mot Real Madrid och Barcelona så är det inget att snacka om. Den gula ubåten påminner lite om Sevilla kan jag tycka, där bredden i det offensiva är otroligt bra. Kikar vi till spelare som Cani, Uche, Gio dos Santos, Cheryshev och Vietto så tycker jag att det är klass rakt igenom. Men försvarsmässigt finns det en del att jobba på kan jag tycka, och det är inte bra att man saknar försvarsgiganten Musacchio just nu. Han är lagets bästa försvarare och jag tycker det sett lite darrigt ut de matcher han varit borta. Förvisso höll man nollan mot Almeria (2-0) senast, men man släppte till en del lägen ändå, dessutom var det på hemmaplan. Nu är det på resande fot och för Villarreals del gäller det att man är redo första kvarten, för jag tror det kommer gå undan där.
Bara defensiva avbräck hos gästerna där vi stryker Jokic, Musacchio, Dorado samt Rukavina.


Det känns som en otroligt jämn match detta, med lite fördel för Sevilla på grund av de defensiva avbräcken i Villarreal. Men jag skippar 1×2 och hoppas istället på minst tre mål i matchen till ett relativt fint odds. Insats strax över medel på detta.

/e@sy