Sevilla ligger på 11e plats i ligan och drabbar nu samman med sjätteplacerade Vallecano. Det blir alltid bli underhållande möten mellan dessa lagen med väldigt mycket mål och jag tror inte det blir något undantag här. Båda lagen har bra form och lagens offensiver imponerar för dagen!


Sevilla - Vallecano

Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.85 @ Betway
Insats: 8/10

Spelstopp: 17.00

Sevilla har givetvis stor fördel av sin hemmaplan här men man ska ha i åtanke att Sevilla spelade en extremt jobbig bortamatch i cupen mot Atletico Madrid i torsdags där man förlorade med 2-1. Man märkte att den tog såväl fysiskt som psykiskt på spelarna i Sevilla och det ska man ha med sig i den här matchen. Man drog på sig två röda kort i den matchen vilket innebär att de spelare som var kvar på planen fick kämpa ännu hårdare så räkna med trötta ben här idag.

Sevilla har annars spelat väldigt bra fotboll den senaste tiden där man kört över Granada i ligan och Zaragoza i cupen på sin hemmaplan med 3-0 och 4-0! Så lagets offensiv visar hög klass för dagen där framförallt Alvaro Negredo öser in mål för sitt Sevilla! Man gjorde även en bra match mot Atletico Madrid i cupmatchen där man fick spela med både en man mindre hela andra halvlek och sista 5 minutrarna med 2 man mindre. Man förlorade som sagt med 2-1 men man gav aldrig upp utan gjorde en stark insats. Nu möter man ett Vallecano som är riktigt formstarkt och då kan man få det tufft men lagets offensiv har verkligen vaknat till den senaste tiden och det talar verkligen för det här spelet!

Vallecano är riktigt starka för dagen med 5 segrar på de 6 senaste matcherna. Enda förlusten kom i näst senaste matchen på bortaplan mot Granada som man förlorade med 2-0. Man ligger för närvarande på sjätteplats i tabellen och chockerande nog är man på jakt efter Europaplatserna. Man har ett stort problem i laget och det är lagets defensiv som är stundtals riktigt usel. Man släpper in alldeles förm mycket mål och det är framförallt på bortaplan man har problem då man släppt in 23 mål på 10 bortamatcher. Turligt nog så har lagets offensiv minst sagt vaknat den senaste tiden och på de 5 segrarna man tagit har man gjort 12 mål framåt. Senast krossade man Betis hemma med fina 3-0 och offensiven håller fortsatt fin form där framförallt Piti öser in mål för dagen!


Hur många gör Piti för Vallecano idag?

Om man tittar på historiska möten mellan lagen så har de 7 senaste mötena på Sevillas hemmaplan mellan dessa lagen slutat 5-2, 3-1, 3-3, 2-1, 2-3, 4-1 och 3-2. Som ni ser så blir det i princip alltid målrika möten mellan dessa lagen här. Nu är det dags för målfest igen?