Häftigt möte på Ramon Sanchez Pizjuan när Real Madrid kommer på besök för att göra upp om tre poäng mot Sevilla. Jag tycker det är svårlöst på 1×2 då Sevilla brukar bita ifrån sig bra på hemmaplan. Istället riktar jag in mig på ett kortspel då det kommer smälla här.

  • Match: Sevilla – Real Madrid
  • Spel: över 7,5 kort
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30

Börjar vi med att kika till de här lagens samling av kort den här säsongen så hittar vi Sevilla på 33 kort hittills, vilket blir 3,3 kort per match. Ett ganska högt snitt men inte särskilt förvånande då Sevilla spelar väldigt fysiskt emellanåt. I Real Madrid har man samlat på sig 19 kort totalt, vilket blir nästan exakt två kort per match. Inte särskilt högt snitt, men det skulle förvåna mig väldigt mycket om man inte går över det snittet idag. I Sevilla är det inte helt överraskande Iborra som toppar kortligan på fyra varningar, och i Real Madrid är det Varane som toppar på tre.

Kikar vi till inbördes möten mellan dessa lag så har det blivit en hel del kort på slutet och jag förväntar mig tufft spel idag. Sevilla spelade jämnt med Barcelona på hemmaplan och jag förväntar mig att man står upp väldigt bra även här. I matchen mot Barcelona blev det totalt åtta kort. Det kommer vara fullpackat på Ramon Sanchez Pizjuan idag och publiken lär göra sitt för att elda igång hemmaspelarna och försöka påverka domaren.

Sevilla_200x200realmadrid_200x200

Om vi då kikar på domaren idag så är det Jose Luis González González som håller i pipan. En rutinerad herre som varit med länge, men för den sakens skull är han inte särskilt bra. Han snittar nästan exakt 7,5 kort per match hemma i Spanien den här säsongen och då har han inte dömt någon match som är i närheten av lika het som denna. Dessutom har det blivit rött kort i hälften av hans matcher. Han lär kasta ut kort idag!

Vi testar en medelinsats på det här spelet.

/e@sy