Kvällens bästa spel tycker jag att vi hämtar ifrån Ramon Sanchez Pizjuan där Sevilla ska ta sig an Real Madrid. Sevilla har knallform för dagen och kommer nog spela en väldigt offensiv fotboll, som alltid på hemmagräset. Men gästernas offensiv skojar man inte bort och det känns som vi kommer få se en hel del mål här.

  • Match: Sevilla – Real Madrid
  • Spel: över 3,5 mål
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Sevilla har en formkurva som pekar spikrakt uppåt då man kommer in till den här matchen med fem raka vinster på kontot. Nu har man fyra lag som ligger på den undra halvan av tabellen, så vi kanske inte ska hylla laget allt för mycket. Men hur som haver så ska jobbet göras och det har Sevilla lyckats med. Nu senast tvålade man dit Osasuna (2-1) på bortagräs och till Pamplona åker man inte och plockar poäng hur som helst, det är bara att fråga topplagen. Man vilade dessutom flera tongivande spelare i den matchen där både Moreno samt Rakitic tuggade bänk i 90 min. Två spelare som fått en hel del speltid den här säsongen och givetvis vill man ha duon pigga och fräscha i dagens drabbning. Offensivt kan man skaka Real Madrid alla dagar i veckan, det finns det inga som helst tvivel om. Men det är defensiven jag är oroad över och framförallt i spelvändningarna när herrar Bale och Ronaldo sätter fart. Sevilla har ingen backlinje som klarar av dessa herrar en mot en, och just sådana situationer tror jag vi får se idag.

Inga offensiva avbräck hos hemmalaget som endast saknar den skadade trion Cristóforo, Carriço och Cheryshev.

realmadridbale

Real Madrid har precis som Sevilla imponerat på slutet där man hade runt 30 förlustfria matcher innan det tog stopp mot Barcelona (3-4) i förra omgången. Jag tycker även att man hade Barcelona i ordentlig brygga innan Ramos rev ner Neymar och fick syna det röda kortet. Efter det fick man det givetvis tufft och man orkade inte stå emot till slut. Nu är det otroligt jämnt i toppen av tabellen så Real Madrid reser inte till Sevilla för att vara nöjda med en poäng, här är det endast full pott som gäller. Det innebär offensivt upplägg och eftersom jag förväntar med samma sak från hemmalaget så kan detta bli en ruskigt bra match. Försvarsspelet försämras givetvis av att Ramos är avstängd, och jag tycker även att det blir lidande av att Di Maria saknas. Argentinaren har varit en av de bättre spelarna på slutet där han verkligen bidragit i defensiven på sin kant.

Förutom Ramos och Di Maria så stryker vi även Jesé, Khedira samt Arbeloa.


Sevilla kommer inte vara blyga i den här matchen då man har en grym offensiv som sprutat in mål på slutet. Men i dessa matcher man spelat så har inte försvaret ställts på några ordentliga prov, vilket den kommer göra idag. Det kommer nog svänga en hel del ute på planen och jag tror som sagt vi kan få se en del mål. 7-3 till Real Madrid senast lagen möttes, låt oss säga 2-2 eller 1-3 idag.

/e@sy