Toppmatch på Ramon Sanchez Pizjuan när hemmalaget Sevilla tar emot Real Madrid i den fjärde omgången av la liga. Två lag som har fin anfallsstyrka på kanterna och jag har hittat ett perfekt spel för det. Läs mer!

  • Match: Sevilla – Real Madrid
  • Spel: över 11,5 hörnor
  • Odds: 1,90 @ expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Sevilla är obesegrade i la liga hittills och står på fem poäng efter tre spelade matcher. Man öppnade med en vinst mot Getafe (2-1) för att sedan kryssa mot både Granada (1-1) och Rayo Vallecano (0-0). Inte särskilt blodigt motstånd alltså och ikväll får man verkligen bekänna färg när Real Madrid kommer på besök. Det är mycket möjligt att man kan störa Real Madrid ikväll och knipa poäng, men med den oskärpan man har i avsluten är det inget jag vill sätta pengar på. Istället för ett 1×2 spel går jag alltså på ett hörnspel som känns väldigt intressant, särskilt nu när matchen spelas i Sevillas lejonkula. Hemma brukar man alltid ösa på rejält och jag tror man kommer försöka komma runt Real Madrid på kanterna idag med spelare som Manu del Moral och Jesus Navas. Särskilt Navas är någon som trivs med att utmana sin back och försöka komma till inlägg, där det väldigt ofta resulterar i en hörna. De två senaste mötena här mot Real Madrid har Sevilla vaskat fram 10 och 9 hörnor, gör man det ikväll så sitter det här spelet med bred marginal kan jag lova.

Saknas i Sevilla gör sedan tidigare Reyes, Baba och Perotti. Man får tillbaka mycket duktiga Diego Lopez i målet efter avstängning.

Real Madrid har inte öppnat särskilt bra och har 1-1-1 efter tre spelade matcher, man har absolut inte råd att halka efter mer nu och lär ösa på här. Precis som Sevilla så har man riktigt bra kanter där vi ikväll förmodligen får se Di Maria och Ronaldo. Det går undan när dessa spelare sätter fart och jag tror att ytterbackar Navarro och Cicinho i Sevilla kommer få en väldigt svettig afton på sina kanter, som förhoppningsvis kommer rendera i en del hörnor. Real Madrid har skapat en hel del hörnor hittills denna säsong och håller man det snittet uppe så ska den här linan inte vara några problem.

I Real Madrid stryker vi vänsterback Coentrao som fortfarande är avstängd, i övrigt ställer man upp med starkast möjliga lag.


Vi har nog en väldigt bra match att vänta oss ikväll som vanligt mellan dessa två lag. Sevilla kommer ösa på framåt och antagligen glömma bort defensiven, precis som man gjort i de två senaste matcherna mot Real Madrid på Sanchez Pizjuan, två möten som slutat 2-6 och 2-6 till Real’s fördel. Så en tuff, målrik match med en massa hörnor, tack!

/e@sy