Ramón Sánchez-Pizjuan står som värd för måndagsmatchen i Spanien denna vecka. Här tar hemmalaget Sevilla emot Mallorca och endast tre poäng skiljer dessa lag åt. Ingen tvekan om vilka som är starkast här, in med degen!

  • Match: Sevilla – Mallorca
  • Spel: Sevilla över 1,5 mål
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 21:00

Sevilla har kalasform och siktar nu uppåt i tabellen, även spelet har sett riktigt bra ut här på slutet. Näst senast körde man över Racing med 3-0 på bortagräs, för att sedan ge Granada samma omilda behandling i förra omgången, även den matchen slutade alltså 3-0. Så vi har 6-0 på två matcher alltså, dessutom har dessa segrar kommit på bortagräs vilket är riktigt starkt! En spelare som stuckit ut lite extra med fyra mål på dessa matcher är Manu del Moral, som nu verkar funnit storformen. Fortsätter han på det här sättet dröjer det nog inte lång tid tills han får göra landskamp nummer två för sitt Spanien.

Perotti har fortsatta skadebekymmer och kommer inte till spel idag, detsamma gäller för Spahic. Vi stryker även Navarro som både är skadad och avstängd här.

Stekheta spanjoren Manu del Moral.

Mallorca har faktiskt en helt ok form med 2-2-1 på sin fem senaste matcher. Men av de matcher jag sett av dessa borde det varit ett par förluster mer. För tre matcher sedan mot Atlético var man rejält under press och kom undan med blotta förskräckelsen, dessutom var Atlético givmilda nog att bjussa på ett självmål där. Gången efter det slog man Gijon (2-3) på bortagräs utan att direkt imponera, och även där bjöds man på ett självmål. Åker man till Gijon och släpper in två mål så kommer det även rassla till ordentligt här, speciellt med tanke på Sevillas målform för tillfället.

Tränare Caparros har alla spelare tillgängliga och inga avstängningar att oroa sig över.


Ett Sevilla i knallform med 6-0 på de två senaste matcherna ska kunna stänka in två mål här utan problem. Givetvis så tror jag även att man vinner matchen, så vill man hellre spela raka ettan finns den till drygt 1.70 just nu. Men jag väljer över 1,5 mål för hemmalaget och ni hittar det till 1.80 hos bet365.

Spelar även Manu del Moral som målskytt, 2.65 hos unibet och 2/10 units satsas.

Han har storform och har stänkt in fyra mål på de två senaste matcherna.

/e@sy