Kvällens sena match i Spanien utspelar sig på Ramon Sanchez Pizjuan där Sevilla tar emot Levante. Det är ett formtoppat Levante som kommer på besök så jag är inte alls säker på vilket lag som tar hem detta. Har hittat ett målspel till ett riktigt fint odds istället. Häng på!

  • Match: Sevilla – Levante
  • Spel: Obafemi Martins målskytt
  • Odds: 4,50 @ betsafe
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Det känns som Obafemi Martins varit med i svängen en evighet trots att han bara är 28 år gammal. Efter att ha varit runt i Wolfsburg, Rubin Kazan och Birmingham de senaste åren så verkar han nu hamnat i rätt miljö. På de fem matcher han spelat för Levante så har nigerianen stått för inte mindre än fyra fullträffar. Med sin speed är han en fara för vilket motstånd som helst i den här ligan och han har även visat att han kan förvalta chanserna som han tar sig till. Levante har efter Martins intåg i laget även gått riktigt bra och har nu tre raka segrar mot motstånd som Valencia, Getafe och Granada. Man har inte gått särskilt bra på resande fot i år men trenden bröts mot Getafe näst senast och man kommer in med gott självförtroende här.

Får vi se några volter ikväll?

Kvällens mittlås i Sevilla verkar bestå av Fazio och Spahic vilket gör att jag tror Martins kommer få sina chanser ikväll. Det här är inte världens två snabbaste herrar och får bara Martins en fin boll så kommer han garanterat vara förbi. Det är dessutom ett frågetecken för just Spahic ikväll då han varit lite småskadad på slutet, något som skulle innebära ännu större chanser för Martins att näta ikväll. Försvaret hos Sevilla har inte heller sett särskilt bra ut på slutet och man har släppt in en hel del mål, på de fyra senaste ligamatcherna har man släppt in hela nio mål.


Till oddset 4,50 så är Martins helt klart värd en peng tycker jag, får han rätt boll ikväll så är han som sagt förbi.

Måste även testa 1/10 units på det skyhöga oddset på Martins som tvåmålsskytt, bet365 erbjuder hela 26,00 för detta!

/e@sy